Life

Clipe de cumpănă pentru Marcela Fota. Artista și-ar putea pierde tatăl la doi ani de la moartea soțului: „Îi suntem alături”

Tatăl Marcelei Fota, probleme grave de sănătate. Drama artistei căreia i-a murit soțul după doi ani de căsnicie continuă, deoarece aceasta și-ar putea pierde tatăl.
15.04.2022 | 08:27
Clipe de cumpana pentru Marcela Fota Artista siar putea pierde tatal la doi ani de la moartea sotului Ii suntem alaturi
Clipe de cumpănă pentru Marcela Fota. Artista și-ar putea pierde tatăl la doi ani de la moartea soțului. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Marcela Fota trece prin clipe extrem de grele. Tatăl artistei are probleme, iar membrii familiei se pregătesc pentru ce este mai rău.

Marcela Fota ar putea rămâne fără tată. O nouă dramă în viața artistei căreia i-a murit soțul la doar 47 de ani

Tatăl vedetei este slăbit și este îngrijit de mama sa, acasă. Bărbatul în vârstă de 78 de ani se resimte după o viață de muncă, petrecută pe câmp sau cu animalele.

ADVERTISEMENT

Paștele din acest an va fi unul în familie, a precizat Marcela Fota. Și sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, a dat declarații despre starea de sănătate a tatălui și a spus că avea de gând să plece într-o călătorie de sărbători, dar a amânat-o pentru a fi aproape de părintele său.

„Noi îi suntem alături, este un om în vârstă e aproape 78 de ani, care, toată viața lui, dumnealui a muncit și a avut niște probleme de sănătate, dar noi îl susținem în tot ceea ce este necesar. Sperăm că vă vom da vești bune, mai târziu.

ADVERTISEMENT

Momentan este acasă, cu mama noastră, pentru că vrem să facem Paștele cu toții, așa cum suntem obișnuiți, în fiecare an, să petrecem Paștele cu părinții noștri”, a mărturisit Marcela Fota, în cadrul emisiunii Star News.

Soțul vedetei a murit la doar 47 de ani

Marcela Fota și soțul ei erau împreună de 13 ani când au decis să facă pasul cel mare. Totuși, destinul nu a fost de partea lor, deoarece la nici doi ani de la nuntă, Minel Păpăroiu s-a stins fulgerător din viață.

ADVERTISEMENT

Soțul Marcelei Fota a murit din cauza unui infarct, așa cum s-a întâmplat și în cazul tatălui bărbatului, existând un istoric medical al atacului de cord în familia sa.

”La început este șocul…. vezi, auzi de moarte, dar crezi că ești departe de ea… Nu este așa, moartea merge la pas cu tine… Minel Păpăroiu, cumnatul meu, a fost un om discret, altruist, iubitor, gata să se sacrifice pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Și totuși, nu a mai putut sta cu noi… Suntem uniți și în aceste momente, alături de Marcela”, scria atunci Mariana Ionescu-Căpitănescu, sora vedetei, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: