Sport

Clipe de groază în UTA – Farul! Gabriel Dănuleasă a fost transportat la spital: “Ne-am speriat foarte tare! Am văzut ce a fost la Euro”. Video

Pe stadionul din Arad s-a lăsat liniștea în minutul 78 al meciului dintre UTA și Farul. Gabriel Dănuleasă a căzut secerat pe gazon după un contact violent cu Roger.
19.07.2021 | 08:15
Clipe de groaza in UTA  Farul Gabriel Danuleasa a fost transportat la spital Neam speriat foarte tare Am vazut ce a fost la Euro Video
ADVERTISEMENT
19-07-2021
05:16

Adrian Petre, speriat de accidentarea lui Dănuleasa!

Atacantul Farului Constanța, Adrian Petre, a spus la finalul meciului că s-a speriat destul de tare de accidentarea colegului său, mai ales că în acele clipe mintea i-a mers spre Christian Eriksen, accidentat grav la Euro: 

“Sper că colegul meu și-a revenit, am înțeles că e ok, ne-am speriat foarte tare, mai ales după ce s-a întâmplat și la EURO, așa a umbrit un pic meciul, apoi ne-am mai calmat toți”, a spus Adrian Petre. 

Gabriel Dănuleasă nu va uita prea curând debutul în Liga 1. Fundașul de 18 ani al Farului le-a dat emoții colegilor, antrenorilor și spectatorilor aflați pe stadionul Francisc von Neuman.

Intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Chițu, Dănuleasă nu a rezistat mai mult de cinci minute pe gazon. Într-un duel de urmărire pentru balon, acesta s-a lovit cap în cap cu Roger de la UTA, Arad – VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dacă mijlocașul brazilian nu a ieșit la fel de șifonat, Dănuleasă i-a panicat pe toți cei aflați pe stadion. Fundașul a rămas inert pe teren, fără să mai miște, medicii intervenind rapid în urma semnelor disperate făcute de arbitrul Marcel Bîrsan.

Gabriel Dănuleasă, accidentare horror în meciul UTA – Farul Constanța

Gabriel Dănuleasă a făcut majoratul în luna mai, pe data de 8, iar partida cu UTA a reprezentat primul său meci în Liga 1. Echipa lui Laszlo Balint și cea a lui Gică Hagi au terminat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

În momentul ciocnirii cu Roger, Farul era deja în inferioritate numerică, după eliminarea lui Damien Dussaut, din minutul 70. Astfel, Farul a evoluat cu doi jucător mai puțin timp de aproximativ un sfert de oră.

„Sper să fie bine colegul meu. Am înțeles că e ok, că și-a revenit. Ne-am speriat puțin, având în vedere ce s-a întâmplat la Euro”, a declarat Adrian Petre după UTA – Farul 0-0.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu a vrut să comenteze prea mult accidentarea puștiului crescut în Academia sa de la Constanța, dar a trimis săgeți către maniera de arbitraj a brigăzii conduse de bucureșteanul Marcel Bîrsan.

„Îmi pare rau pentru el, săracul… A avut ghinion. Dar de arbitraj… ce să mai zic, nu mai zic nimic. În prima repriză am avut penalty clar la Larie”, a transmis managerul tehnic al Farului.

ADVERTISEMENT

Duelul lui Dănuleasă – Roger a amintit de cel dintre Rădoi și Raț, de la Euro 2008

Evenimentul nefericit de la Arad a semănat cu cel de la Campionatul European din urmă cu 13 ani, atunci când, în minutul 20 al meciului România – Italia, Mirel Rădoi și Răzvan Raț s-au ciocnit la fel de violent.

Actualul selecționer al României s-a lovit cap în cap cu Raț și a fost scos cu targa din teren, medicii naționale bandajând-i fața, după ce acesta a fost la un pas să leșine. Rădoi a suferit atunci o fractură de pompete și a avut nevoie de operație.

„Rădoi și-a pierdut cunoștința și până a venit salvarea, a trebuit să alerg după un cărucior în afara stadionului, iar acolo nu am rămas decât eu cu el, așteptând salvarea”, declara, recent, Pompiliu Popescu, la Pro X.

 

ADVERTISEMENT