Fotbal intern

Clipe de groază la Giurgiu! Billel Omrani a fost luat cu ambulanța la Astra – CFR. Care este starea fotbalistului. Update

24.04.2019 | 21:58
Clipe de groaza la Giurgiu Billel Omrani a fost luat cu ambulanta la Astra  CFR Care este starea fotbalistului Update

Momente dramatice la Giurgiu, în timpul partidei retur dintre Astra și CFR Cluj, în semifinalele Cupei României. În prelungirile partidei, atacantul Billel Omrani a leșinat pe teren și a căzut de pe picioare.


UPDATE Omrani și-a revenit după accidentarea suferită. Cu toate acestea, oficialii astrali îi vor face toate analizele standard. Deocamdată nu se știe dacă va pleca cu CFR în această seară de la Giurgiu, sau va rămâne peste noapte la investigații.


Billel Omrani a căzut din picioare la meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj

În minutul 89 al partidei de pe terenul celor de la Astra Giurgiu, Billel Omrani a căzut de pe picioare. Fotbalistul francez cu origini algeriene abia revenise pe gazon, după ce se ciocnise cap în cap cu Erico da Silva, în minutul 86. El a primit acordul arbitrilor să revină în teren, dar la câteva momente după, a făcut semn că a amețit și a căzut.

Billel Omrani a fost scos cu ambulanța de pe teren, la Astra - CFR Cluj
Billel Omrani a fost scos cu ambulanța de pe teren, la Astra – CFR Cluj

Fotbalistul a fost luat cu ambulanța de la stadion, după ce s-a prăbușit pe gazon. Medicii s-au grăbit să îi acorde primul ajutor, i-au aplicat un guler cervical. Intervenția a fost una destul de promptă, astfel încât Omrani a fost urcat repede în salvare și trimis spre spital.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE