Fotbal intern

Clipe de groază pe banca lui Dinamo! Verdictul oficial al medicilor pentru Eugen Neagoe. Toate detaliile de la spital. Cum i s-a făcut rău, cine l-a sunat şi în ce stare este. A întrebat de scorul meciului! Familia i-a transmis să ia pauză de la antrenorat! FOTO+VIDEO

Eugen Neagoe este urcat în ambulanță după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Clipe de groază pe banca tehnică a lui Dinamo în timpul meciului cu Universitatea Craiova din etapa a doua, sezonul 2019 – 2020. Lui Eugen Neagoe i s-a făcut rău în minutul 25, iar ambulanța a intervenit de urgență pentru a i se oferi ajutor. Mai jos aveţi toate detaliile!

  • CE I S-A ÎNTÂMPLAT LUI EUGEN NEAGOE PE BANCA LUI DINAMO. ANTRENORUL NU MÂNCASE NIMIC ÎN ZIUA MECIULUI. DETALII DE LA FAŢA LOCULUI: “A ÎNCEPUT SĂ TREMURE ŞI S-A ÎNVINEŢIT!”. EXCLUSIV
  • PRIMA REACŢIE DE LA DINAMO DUPĂ CE EUGEN NEAGOE A SUFERIT UN STOP CARDIO-RESPIRATOR: “VREM SĂ MERGEM LA SPITAL SĂ-L LUĂM ACASĂ!”
  • CE AU SCANDAT FANII LUI DINAMO ÎN TIMP CE EUGEN NEAGOE ERA RESUSCITAT ÎN AMBULANŢĂ. REACŢIA SUPORTERILOR OLTENI
  • MESAJUL INCREDIBIL AL FANILOR DINAMOVIŞTI: “ŢIRIAC, VINO ACASĂ, SUNTEM TOŢI ÎN STARE DE STOP-CARDIAC!”
  • ANDREI DICU SE ROAGĂ PENTRU EUGEN NEAGOE: “DĂ-MI, DOAMNE, SUFLET, CĂ RESPIRAŢIE-ŢI ADOR!”
  • DUMITRU DRAGOMIR, MESAJ FERM PENTRU EUGEN NEAGOE: “TREBUIE SĂ PLECE URGENT DE ACOLO! VREA SĂ MOARĂ?”
  • FLORIN PRUNEA, ŞOCAT DE CE A TRĂIT! “EUGEN ERA PE JOS ŞI EI ÎL ÎNJURAU! ANIMALE! ĂSTA NU MAI E DINAMO!”
  • JUCĂTORII DINAMOVIŞTI, MARCAŢI DE PROBLEMELE AVUTE DE EUGEN NEAGOE. “ASTEA SUNT ADEVĂRATELE GREUTĂŢI!”

UPDATE, 22 iulie, ora 00.50. Primele informaţii spun că familia i-a cerut lui Eugen Neagoe să ia o pauză din antrenorat. Cel mai probabil, decizia se va lua după partida cu CFR Cluj, la care stafful lui Dinamo va rămâne acelaşi. Sebastian Moga, secundul lui Neagoe, urmează să îndeplinească rolul de antrenor principal. După acea partidă va urma şi decizia, care va fi luată împreună cu şefii lui Dinamo.

UPDATE, 22 iulie, ora 00.30. Silvian Cristescu, oficialul oltenilor, a ieşit din spital după ce l-a vizitat pe Eugen Neagoe. “N-am putut să vorbesc cu el, pentru că era adormit. E în afara oricărui pericol acum. Ne-am speriat rău, dar văd că acum e bine. Doamne-fereşte de ce s-ar fi putut întâmpla”, a declarat fostul coleg al lui Neagoe de la Universitatea Craiova.


UPDATE, 21 iulie, ora 23.47. Jucătorii lui Dinamo nu vor veni la spital. Conducerea “câinilor” nu le-a permis acestora să îl viziteze acum pe Neagoe. La “Floreasca” vor veni doar oficialii roş-albilor.


UPDATE, 21 iulie, ora 23.41. Medicii au anunţat verdictul oficial pentru criza suferită de Eugen Neagoe: antrenorul lui Dinamo a suferit un infarct minor. I se va pune un stent (un tub de metal sau de plastic introdus în lumenul unui recipient anatomic sau o conductă pentru a menține culoarul deschis, pentru că o venă congestionată se pare că ar fi fost cauza căderii lui Neagoe).Oficialii Craiovei, Silvian Cristescu şi George Ilinca, au ajuns şi ei la spital pentru a fi alături de Eugen Neagoe.


UPDATE, 21 iulie, ora 23.25. Situaţia lui Eugen Neagoe e momentan stabilă. Urmează să fie scos de la Reanimare şi dus la Terapie Intensivă. Încă nu e şi-a revenit 100%, are momente în care este incoerent, dar pare că este în afara oricărui pericol.


UPDATE. 21 iulie, ora 23.05. Fiica şi soţia lui Eugen Neagoe au ieşit de la Reanimare, acolo unde este ţinut antrenorul lui Dinamo. Au discutat cu tehnicianul lui Dinamo, care pare că se simte mai bine. “A întrebat chiar şi de scorul meciului”, a povestit fiica, Bianca. În acest moment, lui Neagoe i se fac investigaţii pentru a vedea dacă se mai poate repeta un astfel de episod.


UPDATE, 21 iulie, ora 22.55. Jucătorii lui Dinamo vor merge la Spitalul de Urgență la finalul meciului cu Universitatea Craiova pentru a fi alături de Eugen Neagoe.


UPDATE, 21 iulie, ora 22.28. Soția și fiica lui Eugen Neagoe au ajuns la spital pentru a fi alături de antrenorul dinamovist.


UPDATE, ora 22.21. În acest moment, Eugen Neagoe este la secţia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă Floreasca.  Tehnicianul lui Dinamo încă se plânge de stări de rău, este întins pe pat, însă deschide ochii şi poate vorbi. Primul care a sunat să se intereseze de situaţia lui a fost antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu! Al doilea a fost Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaş.


UPDATE, ora 22.03. Eugen Neagoe e în acest moment la Spitalul de Urgenţă din Capitală. FANATIK a aflat în exclusivitate că starea antenorului s-a stabilizat. “Neagoe vorbeşte şi pare în afara oricărui pericol”, au declarat surse din spital pentru FANATIK.  Medicii au decis să îl ţină internat pentru a nu exista complicaţii. Verdictul medicilor este stop cardio-respirator. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, este la spital alături de antrenorul “câinilor”.

Gepostet von DoarDinamo am Sonntag, 21. Juli 2019


UPDATE, ora 21.43. Ambulanța în care se afla antrenorul Eugen Neagoe a plecat spre Spitalul de Urgență. Istvan Kovacs a permis ca meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova să se reia după 20 de minute. Antrenorul ar fi fost stabilizat în ambulanță după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Eugen Neagoe a fost urcat în ambulanță

Eugen Neagoe a leșinat pe banca lui Dinamo în timpul meciului cu Universitatea Craiova

Arbitrul Istvan Kovacs a oprit partida în minutul 25. Jucătorii celor două echipe au început să se roage pe teren, iar cei ai lui Dinamo aveau lacrimi în ochi. Antrenorul a fost întins pe jos pentru a i se acorda primul ajutor, iar după cinci minute a fost urcat în ambulanță. Lui Eugen Neagoe i s-a scos cămașa, iar medicii au folosit defibrilatorul și i-au făcut masaj cardiac. VEZI VIDEO AICI!

Ambulanța nu a plecat spre Spitalul de Urgențe și a rămas pe gazon, în fața băncilor de rezerve, iar medicii l-au conectat pe antrenorul în vârstă de 51 de ani la aparate. Suporterii lui Dinamo l-au aplaudat preț de câteva minute, însă apoi au început să scandeze numele lui Mircea Rednic şi să-l înjure pe Ionuţ Negoiţă. Cei ai Universităţii Craiova i-au strigat numele lui Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe cu câteva secunde înainte să i se facă rău
Eugen Neagoe cu câteva secunde înainte să i se facă rău

 

Tags: