Sport

Clipe de groază pentru iubita unui fotbalist englez: ”Am primit peste 200 de mesaje de amenințare!”

Sasha Attwood, model britanic și iubita lui Jack Grealish, a făcut dezvăluiri șocante despre ce înseamnă să fii iubită de fotbalist.
07.08.2021 | 14:09
Clipe de groază pentru iubita unui fotbalist englez: ”Am primit peste 200 de mesaje de amenințare!”
Sursa foto: Birmingham Mail
ADVERTISEMENT

Internaționalul englez a impresionat în sezonul precedent și a prins lotul naționalei Angliei care a ajuns până în finala Euro 2020.

Dacă fotbalistului îi merge bine din punct de vedere profesional, iubita lui a trăit un veritabil coșmar pe perioada Campionatului European.

Lucrurile au luat-o razna pe perioada Euro 2020

Jack Grealish și Sasha Attwood formează unul dintre cele mai stabile cupluri din fotbalul britanic, cei doi fiind împreună încă din perioada adolescenței.

ADVERTISEMENT

Sasha a trecut prin multe alături de noul fotbalist al lui Manchester City, dar mărturisește că lucrurile au scăpat de sub control pe perioada Campionatului European, când primea sute de mesaje de amenințare cu moartea, zilnic.

”Ei spun ’sper să faci cancer și să mori’ sau ’sper să-ți moară toată familia’ sau ’sper să faci accident de mașină’. Primeam 200 de amenințări cu moartea pe zi, și nu exagerez cu nimic când spun asta. Primeam un număr enorm de mesaje, încă primesc zilnic.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au luat-o razna pe durata EURO, dar nu mi-am imaginat niciodată că poate fi atât de rău. Nu-mi vine să cred ce fel pot fi oamenii și fără niciun motiv. Mereu am fost o persoană puternică, am știut mereu să nu pun la suflet părerile oamenilor, dar acum e la cu totul și cu totul alt nivel. 

E o nebunie, primeam mesaje oribile despre aspectul meu fizic. Mai intram pe conturile celor care-mi trimiteau mesaje și erau fete de 13 sau 14 ani, e trist.

ADVERTISEMENT

Încerc s-o pun pe seama vârstei, însă mă gândesc că eu, când eram la vârsta aia, nu aș fi trimis niciodată astfel de mesaje. E atât de toxic, rețelele sociale sunt toxice, e foarte trist că aceste generații cresc gândindu-se că e în regulă să spui astfel de lucruri”, a mărturisit Sasha Attwood, citată de The Sun.

Jack Grealish, peste Paul Pogba, în materie de sumă de transfer

Dacă la Euro 2020 Jack Grealish a trăit o mare decepție, la fel ca milioane de fani, după finala pierdută pe Wembley, la lovituri de departajare în fața Italiei, Grealish a primit o veste excelentă.

ADVERTISEMENT

Manchester City și Aston Villa au bătut palma pentru transferul mijlocașului de 25 de ani. Suma este una impresionantă chiar și pentru Premier League.

117 milioane de lire sterline vor plăti ”cetățenii” echipei din Birmingham, ceea ce însemnă un nou record în materie de sumă de transfer.

ADVERTISEMENT

Precedentul cel mai scump jucător transferat de un club din Premier League a fost Paul Pogba, pentru care Manchester United a plătit 89 de milioane de lire lui Juventus Torino, în 2016.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik