Life

Clipe de groază pentru soția unui cunoscut artist român. Femeia a stat 45 de minute în moarte clinică. „Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra”

Soția unui cunoscut artist român s-a zbătut între viață și moarte. Aceasta a stat în moarte clinică în jur de 45 de minute.
23.03.2023 | 15:21
Clipe de groaza pentru sotia unui cunoscut artist roman Femeia a stat 45 de minute in moarte clinica Pe masa era trupul meu eu eram deasupra
Cum a ajuns soția unui celebru artist în moarte clinică de 45 de minute. Sursă foto. Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poate nu mulți știu, dar soția unui cunoscut artist român a fost la un pas de moarte. Aceasta a fost implicată într-un accident rutier și a ajuns să stea în moarte clinică timp de 45 de minute. Nu a uitat acel moment nici până astăzi și a împărtășit întreaga sa experiență și cu ceilalți.

Cum a ajuns soția unui celebru artist în moarte clinică de 45 de minute

Este vorba despre soția cunoscutului artist Mihai Onilă, Laura. În urmă cu cinci ani, aceasta a fost victima unui accident rutier teribil. S-a întâmplat la Budapesta, iar impactul a fost atât de puternic încât aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

ADVERTISEMENT

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, soția apreciatului artist a vorbit despre acel moment. Tragedia s-a produs în luna iulie, când ea și fostul ei soț se pregăteau să se întoarcă din vacanță. Deși l-a rugat insistent pe bărbat să păstreze distanța și să nu se mai grăbească, totul a fost degeaba.

Laura spune că a simțit și momentul în care a avut loc impactul, chiar înainte. Și-a făcut o poză, și-a scos inelele și nu va uita ce a urmat apoi. Femeia susține că nu a simțit nicio durere în urma impactului, ci doar a văzut tirul. De asemenea, aceasta și-a văzut copiii, dar și fostul soț, iar între timp și pe medici.

ADVERTISEMENT

Laura a fost operată timp de 13 ore

Calvarul avea să înceapă de abia în momentul în care a ajuns la spital. Aceata a fost operată de urgență, însă într-un mod greșit după cum spunea chiar ea. Ulterior, Laura a făcut septicemie, așa că a fost nevoie de o nouă intervenție rapidă. Soția cunoscutului artist Mihai Onilă a fost transportată cu elicopterul în Belgia, unde a fost operată de urgență timp de 13 ore.

Ulterior, aceasta a făcut stop cardiorespirator. Își amintește și acum momentul din timpul operației. Simțea că a ieșit din trup și că se vede pe ea, pe masă și îi vedea și pe medici de asemenea. Ea nu a uitat nici de spirala de lumină care o ținea legată de trupul ei.

ADVERTISEMENT

Acela a fost și momentul în care Laura a văzut mulțime de imagini din întreaga sa viață de până atunci. Perioade din copilărie, etape diferite din viața ei și mai mult de atât, aceasta nu își recunoștea trupul deși era sigură că este ea.

Ce a văzut Laura în timpul operației

”În timpul operației, practic, am ieșit din trup. Mă vedeam pe mine. Nu conștientizam nimic. M-am văzut pe masă, nu înțelegeam de ce sunt acolo. Vedeam medicii, cumva din lateral. Pe masă era trupul meu, eu eram deasupra. (…) Aveam un string energetic care mă ținea legată de trupul meu. Exista o spirală de lumină. E o multitudine de imagini din viața trăită până atunci. (…) 

ADVERTISEMENT

Îți vezi viața ca și experiențe din diferiți ani, diferite etape – chiar de când eram copil. Chiar vedeam imagini cu un alt trup. Știi că ești tu, dar nu recunoști acel corp, că ești legat cu acel string de trupul tău actual”, a mai povestit soția faimosului artist.

De asemena, dincolo de oamenii cunoscuți Laura l-a auzit pe tatăl său care o striga, dar ea nu îi răspundea. În momentul în care a conștientizat însă că are o familie și copii, a revenit. Își amintește și acum momentul, care a fost unul destul de intens pentru ea.

”Coborârea a fost de la stânga către dreapta. Ieșirea din trup e atât de ușoară și liniștitoare, dar coborârea în trup e grea. E ca și când m-aș fi aruncat de la etajul 10 direct pe ciment. M-am trezit într-o cameră în care erau 2 grade. Am stat în moarte clinică 45 de minute”, a mai completat ea.

Ulterior, aceasta s-a trezit și l-a văzut pe tatăl său, iar lucrurile au prins contur. Chiar dacă au trecut ani de atunci însă, Laura spune că subiectul continuă să fie unul destul de sensibil pentru ea. De asemenea, aceasta susține că poate unele persoane nu cred în astfel de situații, însă ele sunt cât se poate de reale.

ADVERTISEMENT
Tags: