Sport

Clipe de panică la CFR Cluj – FC Voluntari! Cristi Manea, accidentare gravă după ce a dat cap în cap cu un adversar

Cristi Manea a trecut prin niște clipe de panică în timpul duelului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, după ce fundașul campioanei României și-a spart arcada.
31.08.2022 | 19:36
Clipe de panica la CFR Cluj  FC Voluntari Cristi Manea accidentare grava dupa ce a dat cap in cap cu un adversar
Cristi Manea, accidentare gravă în CFR Cluj - FC Voluntari. Sursă foto: Captură/OrangeSport
ADVERTISEMENT

Fotbalistul campioanei României a avut un duel cu Naser Aliji, din care a ieșit foarte rău, având nevoie de intervenția rapidă a medicilor.

Cristi Manea, accidentare gravă în CFR Cluj – FC Voluntari

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari a fost întreruptă timp de cinci minute, iar Ciprian Deac i-a făcut semn lui Dan Petrescu să îl înlocuiască pe Cristi Manea, însă fundașul a decis să rămână pe teren, cu un bandaj în zona capului.

ADVERTISEMENT

După zece minute de la fază, Cristi Manea a ieșit la marginea terenului pentru a primi din nou îngrijiri medicale, Dan Petrescu încă neluând o decizie în privința schimbării fundașului.

În cele din urmă, în minutul 21, Cristi Manea a fost schimbat cu Cristopher Braun, iar camerele de filmat l-au suprins pe acesta stând întins la marginea terenului cu mâinile în jurul feței, în timp ce staff-ul medical al CFR-ului îl ajuta.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani are Cristi Manea

Cristi Manea, unul dintre favoriții lui Dan Petrescu

Cristi Manea a ajuns să se identifice cu CFR Cluj, după ce a petrecut nu mai puțin de cinci ani în „Gruia”, fiind unul dintre favoriții lui Dan Petrescu.

Manea a mai avut o perioadă scurtă în care a fost împrumutat de la Apollon Limassol la FCSB, însă nu a reușit să se impună în echipa „roș-albaștrilor” și a revenit la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Din 2020 este în totalitate jucătorul CFR-ului, care le-a plătit ciprioților suma de 400.000 de euro pentru un transfer definitiv al lui Manea.

Cristi Manea a strâns și 20 de meciuri pentru naționala mare a României, pentru care reușit să marcheze două goluri. Cristi Manea a mai jucat în cariera sa pentru Viitorul, Apollon Limassol, Mouscron, FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Cristi Manea a jucat 8 meciuri în toate competițiile pentru CFR Cluj, fără să marcheze vreun gol.

  • 2.700.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Manea, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT