Fotbal intern

Clipe de panică la Mlada – FCSB. Andrei Vlad a fost lovit în cap de un adversar

15.08.2019 | 20:57
Clipe de panică la Mlada - FCSB. Andrei Vlad a fost lovit în cap de un adversar

Meciul Mlada Boleslav – FCSB a fost întrerupt timp de mai bine de 3 minute, după ce portarul roș-albaștrilor, Andrei Vlad, nu a mai putut continua. Portarul a fost lovit în cap în minutul 42 de un adversar în momentul în care a ieșit să prindă o centrare a cehilor. Vlad a avut nevoie de îngrijiri medicale, după clipe în care părea că și-a pierdut cunoștința.

Clipe de panică la Mlada – FCSB

FCSB a fost aproape să rămână și fără portar după ce în acest început de sezon a fost lovită de accidentări în fiecare comportament. Andrei Vlad a ieșit să prindă o minge trimisă dintr-un corner al formației cehe, dar înainte de a prinde balonul a fost lovit în zona capului de un adversar care a atacat mingea, aflată în mănușile portarului.

Meciul a fost întrerupt mai bine de 3 minute, timp în care Andrei Vlad a beneficiat de îngrijirile medicilor de la FCSB, care au intervenit promt pentru a evita orice posibilă tragedie, dat fiind faptul că tânărul portar a părut că a rămas inconștient după contactul dur cu adversarul.

Andrei Vlad a putut continua partida după accidentul care a avut loc la sfârșitul primei reprize datorită intervenției promte a medicilor echipei.

Vlad a fost pus sub presiune la confruntarea cu Mlada Boleslav încă din startul partidei. Formația din Cehia a avut un șut în bara porții lui Vlad în secunda 40, iar cehii chiar au reușit să miște plasa porții FCSB-ului în minutul 42, dar golul a fost anulat pentru intervenția dură care a dus la accidentarea portarului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri