Clipe de panică în Marsilia! Un feribot a fost evacuat, după ce s-a auzit o explozie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 13:50
Clipe de panică în Marsilia! Un feribot a fost evacuat, după ce s-a auzit o explozie

Un feribot a fost evacuat în Marsilia, în această dimineaţă, din cauza unei alerte cu bombă. Mai mulţi oameni au auzit o bubuitură puternică şi s-au temut că este vorba despre o explozie, relatează Francetv Info.

Cei 77 de pasageri care urmau să plece spre Corsica au fost evacuaţi de la bordul navei, iar numeroase echipaje au venit în zonă. Totodată, la faţa locului a fost chemată şi o echipă de genişti pentru a verifica dacă bubuitura a fost provocată de un dispozitiv exploziv.

Incidentul are loc după ce măsurile de securitate din Franţa au fost consolidate în urma atacului de la Nisa, soldat cu 84 de morţi. În porturi şi-au făcut apariţia numeroşi soldaţi înarmaţi.

Sursă: www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Începe demolarea Stadionului Ghencea. Care este termenul pentru construcţia noii arene?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×