Life

Clipe de panică pentru Marisa Paloma. Câștigătoarea de la “Bravo, ai stil” a crezut că va naște acasă

Marisa Paloma s-a speriat cumplit în această dimineață. Câștigătoarea de la "Bravo, ai stil" a crezut că naște. A avut contracții puternice și a chemat imediat salvarea.
30.11.2021 | 20:11
Clipe de panica pentru Marisa Paloma Castigatoarea de la Bravo ai stil a crezut ca va naste acasa
ADVERTISEMENT

Marisa Paloma poate deveni mămică în orice clipă. Bruneta este însărcinată în 37 de săptămâni și se pare că micuța nu mai are răbdare.

Câștigătoarea de la “Bravo, ai stil” s-a speriat cumplit. A avut contracții puternice și a crezut că va naște acasă.

ADVERTISEMENT

A chemat imediat salvarea, iar medicul a sfătuit-o să ia un calmant.

Clipe de panică pentru Marisa Paloma. Câștigătoarea de la “Bravo, ai stil” a crezut că va naște acasă

Marisa Paloma a trecut prin momente pe care nu le va uita prea curând. Marți dimineață, câștigătoarea de la “Bravo, ai stil” a crezut că va deveni mămică. A vorbit imediat cu medicul care a sfătuit-o să ia un calmant și a chemat salvarea pentru a face un test covid.

“Am avut cele mai puternice contracții de până acum. nici să plâng n-am putut, că abia mai puteam să respir. Jos pălăria în fața tuturor mamelor care au trecut prin contracții și mai puternice. Pur și simplu am zis că nasc acasă. Astăzi am decis să nu mă ridic din pat”, a scris Marisa pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Bebelina, așa cum îi spune, a devenit foarte activă în ultimele zile și i-a dat emoții în repetate rânduri mamei sale.

Marisa nu s-a simțit prea bine, iar contracțiile au devenit din ce în ce mai puternice. Bruneta a ajuns și la spital pentru un control. Și-ar dori ca micuța să mai aibă răbdare o săptămână, așa că a decis să se odihnească mai mult.

ADVERTISEMENT

Cine este logodnicul Marisei Paloma

Marisa și Liviu Stanciu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în culisele emisiunii de la Kanal D. După plecarea lui Liviu la Pro Tv, au apărut din ce în ce mai des împreună.

Fosta câștigătoare de la “Bravo, ai stil!” a declarat în repetate rânduri că este extrem de fericită alături de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani celui mai wow iubit ever. Celui care, deși nu vrea, împarte mereu mâncarea cu mine. Celui cu care mă simt relaxată oriunde aș merge.

Celui cu care îmi place să dorm la orice oră. Celui mai somnoros și mai iubibil om de pe planetă. Celui mai bun partener la evenimente. Celui cu care petrec cele mai amuzante clipe în vacanță”. este o parte din mesajul postat de brunetă pentru Liviu.

ADVERTISEMENT