Sport

Clipe de panică pentru Pique și Shakira. Artista columbiană, transportată de urgență cu ambulanța la spital

Gerad Pique (35 de ani) trece prin momente dificile. Fundașul central al Barcelonei a mers de urgență la spital, după ce soția sa, Shakira (45 de ani), a făcut un atac de panică.
04.06.2022 | 12:42
Clipe de panica pentru Pique si Shakira Artista columbiana transportata de urgenta cu ambulanta la spital
Clipe de panică pentru Pique și Shakira. Artista columbiană, transportată de urgență cu ambulanța la spital. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Shakira a fost transportată cu ambulanța la spital. Columbianca a suferit un atac de panică pe 28 de mai și a ajuns la un centru medical din Barcelona, după cum anunță El Periodico.

Shakira a ajuns de urgență la spital! Gerard Pique a mers cu ea în ambulanță

Jurnaliștii iberici susțin că problemele de sănătate ale artistei ar fi survenit după criza prin care trece celebrul cuplu, după ce s-a speculat că veteranul din apărarea catalanilor și-ar fi înșelat soția.

ADVERTISEMENT

Cotidianul Marca a scris  că Shakira a fost surprinsă în lacrimi lângă o ambulanță, acolo unde primea îngrijiri medicale din partea doctorilor. Gerard Pique a fost alături de soția lui în acele clipe grele și cântăreața a ajuns apoi la Spitalul Teknon, cu ambulanța în care a urcat și stoperul în vârstă de 35 de ani.

Din cauza problemelor de cuplu pe care le au Pique și Shakira, fundașul central al Barcelonei s-a mutat de acasă într-un alt apartament. Cei doi s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială din Africa de Sud și au doi copii împreună, Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

ADVERTISEMENT

Mesajul Shakirei pentru Pique, după ce soțul ei a ajuns la meciul 600 pentru Barcelona

În ciuda pe care le traversează, în martie, când Gerard Pique a ajuns la 600 de meciuri pentru formația blaugrana, Shakira a avut de transmis un mesaj emoționant pentru soțul ei.

„600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare.

ADVERTISEMENT

Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri.

În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare;

ADVERTISEMENT

Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional”, a scris Shakira pe Instagram.

ADVERTISEMENT