ADVERTISEMENT
Life

Clipe dificile pentru Mirela Vaida: ”Nu pot respira, nu pot face nimic”

Autor: Bogdan Solomon | 04.09.2020 | 23:45
Clipe dificile pentru Mirela Vaida: ”Nu pot respira, nu pot face nimic”
Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate. Sursa foto: Captură Antena 1

Chiar dacă a revenit de curând pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida recunoaște că nu este în cea mai bună formă. Într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare, îndrăgita prezentatoare TV le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate care o țin trează până în zori.

ADVERTISEMENT

Mai precis, aceasta suferă de rinită, considerată de specialiști drept o reacție alergică la un alergen specific, precum polenul (cel mai frecvent). Chiar dacă nu este o boală gravă, o împiedică să „pună geană pe geană”, în condițiile în care respiră cu mare dificultate.

Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Sper să fie doar atât (n.r. o rinită alergică)”, le-a transmis vedeta Antenei 1 celor care îi urmăresc îndeaproape activitatea din mediul online.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida are probleme de sănătate care o împiedică să se odihnească

Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic.

Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit.

ADVERTISEMENT

Nu sunt răcită. Și când strănut, săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți?

Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din sânul familiei. Cum se înțelege cu soacra: „Eu îi mai dau replica, ea nu face asta”

Din fericire, prezentatoarea TV are alături un soț de nota zece care cu siguranță o îngrijește cum știe el mai bine. Chiar și soacra spune prezent când vine vorba să își ajute nora în astfel de momente. Cele două se înțeleg de minune, în ciuda mitului pe care îl cunoaștem cu toții.

Nu-mi pune soacra mea bețe în roate! Noi am hotărât să vorbim, să ne spunem tot ceea ce ne supără. Sigur că ne mai contrăm, cum se întâmplă peste tot, eu îi mai dau replica, ea nu face asta, dar se duce în camera ei.

ADVERTISEMENT

Când ştiu că a plecat fără niciun cuvânt, ştiu că s-a supărat, însă reușim să trecem repede peste. Ea e o tipă foarte deschisă şi tinerică în gândire. Nu se vede că e profesoară, în sensul că nu stă cu gura pe copii”, a dezvăluit Mirela Vaida într-un interviu acordat recent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!