Life

Clipe dramatice la Survivor. Alexandra Porkolab, luată cu ambulanța de pe traseu

Alexandra Porkolab, luată cu ambulanța de la Survivor! Și-a sucit gâtul pe traseul de pe plajă din Republica Dominicană.
07.02.2023 | 22:03
Clipe dramatice la Survivor Alexandra Porkolab luata cu ambulanta de pe traseu
Alexandra Porkolab, luată cu ambulanța de pe traseu Foto: colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab a fost luată cu ambulanța de pe traseu, la Survivor, în ediția de pe 7 februarie.

Alexandra Porkolab, luată cu ambulanța de pe plajă

Aceasta și-a sucit gâtul chiar în timpul confruntării cu Ada din jocul pentru imunitate din cadrul ediției de marți de la Survivor.

ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab  de la Survivor s-a accidentat grav în timpul ediției din această seară, iar ea a fost luată de ambulanță direct de pe plaja din Dominicană!

Războinica nu și-a mai putut mișca gâtul și a solicitat intervenția medicilor, care au sosit imediat pe plajă. După ce au analizat starea concurentei, au decis să îi pună acesteia un guler cervical.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu a mai putut continua jocul de la Survivor, iar Dan Pavel a transmis că îi va ține la curent pe telespectatori cu starea acesteia de sănătate.

„Hai, Alex, că o să fii bine”, „Alex, suntem cu tine, te rugăm din tot sufletul!”, „Ești cea mai tare! Zeiță!”, i-au spus colegii acesteia, în speranța că îi vor aduce alinare.

ADVERTISEMENT

Lucianna, atac de panică la Survivor

Dar Alexandra Porkolab nu este singura concurentă care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Și Lucianna din echipa Războinicilor a suferit un atac de panică după ce s-a confruntat cu Carmen Grebenișan în lupta corp la corp.

Aceasta a cerut intervenția medicilor pentru că a simțit că nu mai poate să respire și cerea să nu die văzută de nimeni.

ADVERTISEMENT

A existat și un scandal după aceasta luptă, după ce Robert a acuzat-o pe Carmen că a stat să își aranjeze părul în loc să fie atentă la luptă, iar Ada i-a luat apărarea colegei sale.

„La război când te duci nu lași sabia și spui stai că am obosit. Ești la Survivor! Unde ești, fata mea?”, a fost remarca lui Robert.

„Ce e? Ai vreo problemă?”, a spus Ada.

„Păi da, mă, că își făcea părul. Bă! Suntem la Survivor!”, a continuat Robert.

„Mai întâi gramatica și după aia vorbești! Mai întâi învață un pic limba română și după aia vorbești. Un pic de gramatică nu ți-ar strica”, i-a răspuns Ada.

ADVERTISEMENT
Tags: