Life

Surpriză la Asia Express 4. Ce echipă a fost salvată în ediția de miercuri, 6 octombrie 2021

Zarug, Shift și Francesco nu au avut deloc parte de o probă ușoară în ultima ediție de la Asia Express.
06.10.2021 | 21:54
Surpriza la Asia Express 4 Ce echipa a fost salvata in editia de miercuri 6 octombrie 2021
ADVERTISEMENT
06-10-2021
20:54

Asia Express continuă în formulă completă

Connect-R și Shift sunt prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, de pe Drumul Împăraților. 

Emisiunea continuă, din fericire, pentru echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu, care au ajuns ultimii în concurs. Ei au fost salvați datorită pietrei de culoare verde. 

Cei trei bărbați au aflat de la prezentatoarea Irina Fodor care este proba zilei, dar a împărțit echipele în două. Unii au lucrat la un buchet de flori, în timp ce alții s-au sacrificat.

Zarug, Shift și Francesco au trecut prin clipe dureroase pe Drumul Împăraților. Ei au trebuit să fie epilați cu ceară pe față. Reacția lor a fost una fabuloasă, mai ales a designerului.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Lorelei Bratu nu a avut absolut nimic împotriva epilatului și chiar a glumit pe seama acestui lucru, în emisiunea Asia Express.

Zarug, Shift și Francesco, probă dificilă la Asia Express

„Te omor, chelule! Da, da, stai că nu am avut timp acasă. Hai să începem. La chelu` mă duc eu. Să mă faci frumoasă că altfel avem scandal.

ADVERTISEMENT

Să mă faci bine, nu în bătaie de joc. Altfel nu mai vin, să știi. Te vede o lume întreagă”, a spus Zarug de la Asia Express, scrie a1.ro.

Proba de la Asia Express ar fi putut continuat și pe alte zone ale corpului dacă ceilalți nu ar fi terminat la timpul buchetul pentru Prințesa Trandafir.

ADVERTISEMENT

„Băieții și-au făcut treaba foarte bine, mi-au arătat și ce smocuri mi-au scos. Nu mă așteptam să am mai mult păr în nas decât pe cap, e ok”, a mai spus Zarug.

Shift i-a cerut lui Connect-R ajutorul, să se grăbească mai repede, în timp ce Francesco a precizat că durerea este foarte mare la ureche.

ADVERTISEMENT

De altfel, băieții s-au temut că vor fi urâți sau că vor fi epilați numai pe o singură parte a feței. În cele din urmă nimeni nu a plecat neepilat de pe Drumul Împăraților.

Cei care au terminat primii proba au fost chiar cei din urmă. Shift și Connect-R s-au descurcat de minune. Cele 3 echipe au plecat mai departe către misiunea lor, dar cu buchetul de flori în mână.

ADVERTISEMENT