Sporturi

Clipe emoţionante pentru Jaqueline Cristian! Nu şi-a putut găsi cuvintele după victoria uluitoare cu Veronika Kudermetova: “Tremur toată și nu știu cum să încep acest discurs!”

08.02.2020 | 18:45
Clipe emotionante pentru Jaqueline Cristian Nu sia putut gasi cuvintele dupa victoria uluitoare cu Veronika Kudermetova Tremur toata si nu stiu cum sa incep acest discurs
ADVERTISEMENT

Jaqueline Cristian a reușit o victorie extraordinară împotriva Veronicăi Kudermetova (7-5, 6-3) și a adus egalarea României în duelul cu Rusia de la Fed Cup, 2-2.

Jaqueline Cristian, cuprinsă de emoții după victoria cu Veronica Kudermetova

Jaqueline Cristian nu și-a mai găsit cuvintele după victoria senzațională cu Veronica Kudermetova, fiind copleșită de emoții: „Încerc să-mi găsesc cuvintele acum. Tremur toată și nu știu cum să încep acest discurs. Vă mulțumesc pentru toată susținerea și pentru că ați venit”.

ADVERTISEMENT

„Încă de la început am crezut că voi câștiga meciul. Am avut foarte multă energioe venită de la staff și de la public, am simțit că puteam să câștig.

M-ați ajutat extrem de mult, vă mulțumes și vă aștept la dublu”, a încheiat românca în aplauzele publicului.

ADVERTISEMENT
  • 197 este locul ocupat de Jaqueline Cristian în ierarhia WTA

A povestit cât de greu îi este să meargă șa turneele internaționale

Jaqueline Cristian a povestit în 2016 dificultățile prin care a trecut pentru a participa la turneele internaționale și efortul financiar depus: „Nu stau deloc roz lucrurile. Nu există nicio legatură cu nivelul înalt. Este mult mai greu, nu sunt condiții bune mereu.

Sunt tot felul de greșeli, arbitrii nu sunt foarte atenți, dar nu prea ai ce să ceri. Stiți cum e, când pleci de jos, pleci de jos.

ADVERTISEMENT

La toate turneele de până acum am ieșit pe minus! Eu am fost mereu plecată cu un parinte, ori mama ori tata.

Am avut și un antrenor sau sparring sau pe domnul doctor. Vă dați seama că nu sunt pe plus”, declara Jaqueline Cristian pentru Ziare.com.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani a împlinit Jaqueline Cristian pe 5 iunie