Life

Clipe grele pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: “A avut un accident. Are nevoie de sânge”

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele. Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a făcut un anunț pe pagina de Instagram.
15.02.2022 | 23:22
Clipe grele pentru Bianca Comanici de la Puterea Dragostei A avut un accident Are nevoie de sange
Bianca Comănici de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici trece prin clipe grele și a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a cerut ajutorul internauților în legătură cu o persoană dragă.

Bruneta este foarte activă în mediul online și îi ține la curent pe fani atunci când are parte de momente bune, dar și mai dificile.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, tânăra a apelat la urmăritori, sperând că aceștia îl pot ajuta pe vărul ei. Bianca nu a oferit prea multe detalii despre ruda ei, care a suferit un accident.

Bianca Comănici traversează clipe grele. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei face apel la fani

Vărul Biancăi Comănici a fost implicat într-un accident rutier și se află la spital. Dubla câștigătoare de la Puterea Dragostei i-a rugat pe internauți să-l ajute pe acesta și să doneze sânge.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Livian Pop nu a dat prea multe detalii în legătură cu starea de sănătate a vărului ei sau cu incidentul în care a fost implicat.

Tânăra a postat detaliile pe Instastory pentru ca doritorii să știe unde să doneze sânge. Cristian Comănici, fratele ei, a postat același mesaj pe pagina lui.

ADVERTISEMENT

“Vărul meu a avut un accident și are nevoie de sânge. Spitalul Floreasca, numele: Crucianu Cătălin Ionuț. Oricine poate dona! Mulțumesc.”, a scris Bianca Comănici.

Bianca Comănici mesaj
Bianca Comănici îi roagă pe urmăritori să-i dea o mână de ajutor vărului ei. Sursa foto: Instagram

Bianca Comănici a fost implicată într-un accident

La începutul lui februarie, Bianca Comănici a fost implicată într-un accident rutier. Mașina ei a fost lovită de un alt autoturism, iar șoferul care se afla la volan vorbea la telefon.

ADVERTISEMENT

Tânăra a declarat că atât ea, cât și șoferul implicat au scăpat cu bine, însă bolidul ei va sta în service câteva zile. Fratele brunetei se afla cu ea în mașină, dar nici el nu a pățit nimic.

“A intrat cineva în mine, vorbea la telefon și nu era atent. Nu a fost vina mea, el a greșit. Am fost la poliție, s-a rezolvat. Cel mai probabil, câteva zile mașina va sta în service, practic am rămas fără mașină.

Eu sunt bine, el e bine, nu a pățit nimeni nimic. La momentul impactului, nu eram singură în mașină, eram cu fratele meu mai mic.

El chiar s-a enervat când l-a văzut pe șofer că vorbește la telefon și nu se asigură. I-am zis că așa e în București. Se putea întâmpla oricui.”, a declarat Bianca Comănici pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT