Clipe grele în presa din România! A murit jurnalista Ramona Feraru

Alexandru Năstase   
în HotNews
17/10/2020, 12:51
Clipe grele în presa din România! A murit jurnalista Ramona Feraru GALERIE FOTO
Ramona Feraru s-a stins din viață la doar 55 de ani. Sursa foto - evz.ro

Clipe grele în presa din România. Jurnalista Ramona Feraru a murit la vârsta de 55 de ani. La puține momente după dispariția prematură a acesteia, mai mulți colegi au transmis mesaje comemorative.

Conform primelor informații, aceasta ar fi fost găsită moartă în casă, iar cauza decesului ar fi complicațiile respiratorii pe care le-a făcut.

„Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a scris jurnalistul Petrişor Cană pe o rețea de socializare.

Ramona Feraru a încetat din viață

De altfel, acesta a oferit și câteva detalii despre moartea jurnalistei. „Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! E încă o zi tristă pentru presa românească.

Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun… Sunt chiar aici la locuinţa ei.

Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML.

Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a mai povestit Petrişor Cană la România TV.

De remarcat că Ramona Feraru Kim a lucrat în cariera sa, la Evenimentul Zilei, Curentul și Gândul. Nu mai puțin de 15 ani, aceasta a fost reporter la Realitatea TV. În prezent, jurnalista scria la puterea.ro.

Ramona Feraru era jurnalist acreditat pe Justiție și a realizat numeroase articole, anchete și interviuri, de-a lungul carierei.

Închide ×