Life

Clipe grele pentru Alexandru Arșinel. Soția actorului este grav bolnavă: Este condamnată

04.06.2020 | 14:44
Clipe grele pentru Alexandru Arsinel Sotia actorului este grav bolnava Este condamnata
Alexandru Arșinel, diagnosticat cu Covid-19
ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel trăiește, de aproape patru ani, momente grele alături de soția lui bolnavă, paralizată în urma unui accident stupid. La aniversarea celor 81 de ani, marele actor a vobit cu drag despre familie, despre teatru dar și despre dorința de a reveni pe scena cât mai repede, lângă cei care l-au aplaudat o viață întreagă.

“Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune.
Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol”, a spus îndrăgitul actor pentru click.ro.
Azi, 4 iunie, Alexandru Arșinel împlinește 81 de ani, o viață pe care a dedicat-o publicului, scenei și filmului. Nu își dorește multe lucruri la ceas aniversar, dar există ceva la care visează în fiecare zi.
“Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, CoVid-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii.
Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi.
Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă. Directorul Vasile Muraru se descurcă, e apropiat de artişti. Sperăm să se redeschidă grădina de vară a Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi să jucăm acolo. Aveam în plan o premieră”, a mai spus Alexandru Arșinel.