Life
notix pixel id

Clipe grele pentru Andreea Bălan. Ce i-a spus Ella despre George Burcea. Vedeta a izbucnit imediat în lacrimi

03.06.2020 | 10:18
Clipe grele pentru Andreea Bălan. Ce i-a spus Ella despre George Burcea. Vedeta a izbucnit imediat în lacrimi
Andreea Bălan și-a făcut planuri mari, după divorțul de George Burcea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan trece prin clipe grele după ce s-a despărțit de actorul George Burcea, fetițele sale simțind foarte mult lipsa acestuia. Renumita cântăreață a povestit cum le-a explicat fetelor separarea de partenerul de viață, episod care a marcat-o enorm.

Fetița artistei Andreea Bălan, Ella, simte lipsa tatălui

Jumătatea trupei Andrei a dovedit încă o dată că este o persoană foarte puternică reușind să treacă peste toate suferințele și greutățile vieții. În ultimul an Andreea Bălan a trăit cât alții într-o viață, separarea de actorul George Burcea fiind cea mai recentă dezamăgire.

Ella și Clara sunt cele mai afectate de divorțul dintre părinți, cântăreața spunându-le micuțelor că tatăl lor lucrează foarte mult și de aceea nu poate sta cu ele des. Andreea Bălan a povestit un episod în care fata cea mare și-a dorit să stea cu George Burcea, vedeta izbucnind în lacrimi.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi.

Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a povestit artista într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, tristă că fetele nu vor crește alături de tată

Cunoscuta artistă este dezamăgită că fetele sale nu vor trăi într-o familie normală, având părinții în aceeași casă. Andreea Bălan este conștientă că Ella și Clara vor avea anumite lipsuri emoționale, ambele copile simțind lipsa figurii paterne în mod diferit.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella.

ADVERTISEMENT

Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai spus ea.

Celebra cântăreață a trecut prin experiențe dificile în ultimul an, cea mai grea încercare a vieții fiind nașterea celei de-a doua fetițe când a fost la un pas de moarte. Andreea Bălan și-a dorit atunci să se căsătorească, însă recunoaște că poate George Burcea nu a fost la fel de pregătit.

ADVERTISEMENT

Viața este imprevizibilă, însă artista încearcă să vadă partea plină a paharului și să fie puternică pentru fetele sale, Andreea Bălan dorindu-și foarte mult o familie și doi copii. Frumoasa blondină se bucură de prezent și se dedică foarte multe creșterii copiilor și carierei muzicale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri