Life

Clipe grele pentru Aurelian Temișan. Are legătură cu mama sa: ”E și o zi tristă”

Aurelian Temișan a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Iei, de pe 24 iunie, însă și-a amintit cu durere în suflet de o tragedie care s-a întâmplat în această zi.
24.06.2022 | 22:29
Clipe grele pentru Aurelian Temisan Are legatura cu mama sa E si o zi trista
Momente dificile pentru Aurelian Temișan pe 24 iunie. Ce i-a provocat durere în suflet. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a trecut prin clipe grele în urmă cu câțiva ani. Cântărețul a dezvăluit că are legătură cu mama sa, care s-a confruntat cu probleme de sănătate o perioadă destul de lungă.

Momente dificile pentru Aurelian Temișan pe 24 iunie. Ce i-a provocat durere în suflet

Aurelian Temișan s-a bucurat de Ziua Internațională a Iei, care coincide cu Sânzienele, însă în sufletul său a avut și o durere. Artistul și-a pierdut mama pe 24 iunie, la aproape un an după ce își înmormântase tatăl.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a mărturisit în urmă cu ceva timp că figura paternă avea probleme cardiovasculare și nici mama sa nu o ducea tocmai bine din punct de vedere medical. Acum și-a amintit de cea care i-a dat viață.

„Azi, pentru mine, pe lângă faptul că e mare sărbătoare, e și o zi tristă. Aș fi vrut să îi mai pot spune mamei mele, la mulți ani, dar…

ADVERTISEMENT

Până una alta, mă bucur de fetele mele și de iubirea lor. Să fim bine, cu toții!”, este mesajul transmis de artist pe contul pe Facebook, unde a lăsat o imagine alături de soția și de fiica sa.

Aurelian Temișan, tulburat de moartea părinților

Aurelian Temișan este căsătorit cu actrița Monica Davidescu încă din anul 2006. Cei doi au împreună un singur copil, o fetiță, care le aduce bucurii și-i împlinește din toate punctele de vedere, dar este în continuare tulburat de moartea părinților.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a lăsat în urmă cu ceva vreme un mesaj emoționant pe social media, unde a vorbit despre pierderile suferite și despre durerea pe care o poartă și acum în suflet legat de mama sa, Mihaela – Eleonora.

„Dorința mea era de a mă bucura în continuare de prezența mamei mele pe acest pământ, chiar dacă tata a hotărât că în 2014 să înceapă o altă călătorie. Universul m-a ascultat, dar nu mi-a dat creditul necesar.

ADVERTISEMENT

Se pare că mama a fost mult mai convingătoare când și-a propus să își continue relația pământeană de peste 48 de ani cu tata, dar de această dată departe de lumea asta zbuciumată”, scria Aurelian Temișan în mediul virtual, notează primatv.ro.

 

ADVERTISEMENT