Life

Clipe grele pentru Carmen de la Sălciua. Anunțul artistei i-a îngrijorat pe fani

13.01.2021 | 12:28
Clipe grele pentru Carmen de la Salciua Anuntul artistei ia ingrijorat pe fani
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, cunoscută pentru firea ei optimistă, însă nu multe persoane știu prin ce perioadă dificilă a trecut artista, care i-a îngrijorat pe fani cu anunțul ei. 

Recent, vedeta a scris pe rețelele de socializare că are nevoie de un timp al ei pentru a-și pune gândurile în ordine, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai apărut în emisiunile televizate.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este o prezență activă în mediul online și ține mereu legătura cu fanii prin intermediul postărilor și a story-urilor. De cele mai multe ori, vedeta organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri, spre bucuria fanilor, care îi cer sfaturi sau detalii din viața ei.

Clipe grele pentru Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua s-a confruntat cu momente dificile, după cum a recunoscut pe rețelele sociale. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie de necrezut, nu înseamnă că lucrurile sunt roz în viața cântăreței.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mărturisit că vrea să înțeleagă mai bine situația prin care trece i că are nevoie să petreacă mai mult timp singură, cu gândurile ei, pentru a reuși acest lucru.

„A fost o perioadă în care am avut nevoie de liniște, de a medita asupra mea, de a mă vindeca, de a mă pune pe picioare, de a realiza ce contează, de a mă descoperi… se poate numi și un timp al meu”, a scris vedeta pe InstaStory, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

În urma unei sesiuni de Q&A, fanii au fost curioși să afle care etse părerea vedetei despre faptul că fostul ei soț, Culiță Sterp, va avea un copil. Cei doi artiști au fost împreună și au avut și o căsnicie de scurtă durată în urmă cu câțiva ani, după care au decis să se despartă definitiv.

Curioși să știe dacă vedeta mai are sentimente pentru fostul soț, fanii profită de orice ocazie pentru a afla un răspuns de la vedetă. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când artista a fost întrebată în mod direct ce crede despre evenimentul fericit care va avea loc în viața lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

„Culiță o să fie tată! Ce sentimente ai față de acest lucru?”, a fost întrebarea adresată de unul dintre internauți. Spre surprinderea tuturor, Carmen de la Sălciua se bucură pentru fostul soț și speră ca acesta să aibă un copil sănătos.

„Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem demult pe drumuri diferite”, a fost răspunsul cântăreței.

Culiță Sterp a dat vestea cea mare în cadrul primului episod din sezonul 2 „Survivor România”, lucru care i-a luat pe toți prin surprindere.

ADVERTISEMENT