Life

Clipe grele pentru concurenții Asia Express 4. Ce s-a întâmplat în noul sezon de la Antena 1

Concurenții de la Asia Express 4 au trecut prin tot felul de încercări și provocări, ultimul sezon fiind filmat după o pauză de mai bine de un an, din cauza pandemiei.
09.08.2021 | 16:03
Clipe grele pentru concurentii Asia Express 4 Ce sa intamplat in noul sezon de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Oase, co-prezentatorul reality show-ului de la Antena 1, a dezvăluit ce s-a întâmplat cu cele 9 echipe de pe Drumul Împăraților. Vedeta a mărturisit că nu le-a fost deloc ușor participanților.

Ionuț Dongo, așa cum îl cheamă pe Oase în realitate, a fost și el concurent în trecut la Asia Express, însă spune că sezonul care va fi difuzat din septembrie 2021 a fost cel mai dificil.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul show-ului a precizat că lucrurile s-au mișcat extrem de greu din cauza virusului din China, echipa de producție fiind oprită de mai multe ori de oamenii legii.

Oase, dezvăluiri despre Asia Express 4. Co-prezentatorul a scos la iveală prin ce au trecut concurenții

Oase a povestit că cel mai greu le-a fost concurenților atunci când erau nevoiți să facă auto-stopul, transportul fiind oricum unul dintre cele mai dificile lucruri de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

„Până acum, mie, din exterior, sezonul ăsta mi se pare cel mai greu. Eu de abia mă descurc pe aici cu mâncarea, de exemplu, sâmbăta, duminica, fiind pandemie în continuare, nu ai unde să te duci. 

Efectiv, mănânc pe bordură, și-acum am unde să merg să mănânc, dar e greu pe partea asta și mă gândesc cum prind ei mașini? Că nu circulă nimic!

ADVERTISEMENT

 Am filmat un întreg intro în mijlocul intersecției, stăteam așa, zici că eram la Hollywood. Stăteam și nu trecea nicio mașină. Ah, ba da, mint! Una de Poliție!

Noi am fost opriți de Poliție de șase ori. Am dat actele, totul în regulă. Dar în cursă, dacă te oprește Poliția, ce faci? Mie mi se pare mult mai greu, sincer”, a mărturisit Oase, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Oase: „Distanțele sunt marea mea problemă”

Co-prezentatorul emisiunii Asia Express a mai precizat că cele 9 echipe au mers foarte mult pe jos, fiind vorba de distanțe mari. Filmările nu s-au oprit prea mult, așa că echipa nu a avut prea multe pauze.

„Distanțele sunt marea mea problemă. Filmăm mult, după care mergem și mai mult. Dacă ar fi să calculez cât timp am stat în mașină și cât am filmat, cred că este echivalent. Efectiv, toată ziua în mașină.

Nu știu, sunt vreo 200-300 de km pe zi. Zilnic filmezi, te dai jos, filmezi… E nașpa că stai în mașină, adormi, și te trezește cineva ‘Hai! Filmăm!’, nu mai știu niciun oraș cum se numește, nu mai știu nimic”, a completat Oase.

ADVERTISEMENT