Life

Clipe grele pentru Dan Negru, după moartea idolului său: ”A murit liniștit, lângă familie”

09.11.2020 | 23:19
Clipe grele pentru Dan Negru dupa moartea idolului sau A murit linistit langa familie
ADVERTISEMENT

În dimineața de duminică, 8 noiembrie, a murit Alex Trebek, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din toate timpurile. Fiind unul dintre idolii săi, Dan Negru a postat un mesaj pentru personalitatea de televiziune canadian-americană.

George Alexander Trebek a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Acesta a fost gazda emisiunii de jocuri „Jeopardy!” timp de 36 de ani, prezentând aproximativ 37 de sezoane.

ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei înaintate, Alex Trebek era în continuarea moderatorul show-ului care i-a adus celebritatea și, în semn de respect pentru cariera sa admirabilă, Dan Negru a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Clipe grele pentru Dan Negru, după moartea idolului său: ”A murit liniștit, lângă familie”

Alex Trebek, gazda show-ului ,,Jeopardy!” și maestrul canadian-american de teste de cultură generală, a decedat duminică dimineață. Celebrul prezentator TV avea 80 ani, relatează The Wall Street Journal. Acesta primea tratament pentru cancer pancreatic.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a făcut o postare referitoare la îndrăgitul moderator, mărturisind că este un model pentru acesta. Prezentatorul român a publicat o fotografie cu Alex Trebek a făcut și o glumă, în stilul său caracteristic, mărturisind că și-ar dori să modereze o emisiune asemănătoare show-ului ,,Jeopardy!”, tot la vârsta de 80 de ani.

,,A murit omul pe care l-am imitat adeseori.
America a avut ieri un breaking news peste cel cu Biden: moartea lui Alex Trebek, cel mai popular prezentator de game-quiz din lume.

ADVERTISEMENT

A intrat in Cartea Recordurilor ca fiind prezentatorul cu cele mai multe episoade de quizz prezentate : 8200 de episoade!
Din 1984 pana anul ăsta !
La 80 de ani încă era hostul showului “Jeopardy”, un show pe care mi-am propus să-l prezint și eu cândva, până la 80…?

“A murit liniștit, in casa lui, lângă familie” au anuțat ieri televiziunile americane.”, a scris Dan Negru în dreptul fotografiei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A murit omul pe care l-am imitat adeseori. America a avut ieri un breaking news peste cel cu Biden: moartea lui Alex Trebek, cel mai popular prezentator de game-quiz din lume. A intrat in Cartea Recordurilor ca fiind prezentatorul cu cele mai multe episoade de quizz prezentate : 8200 de episoade! Din 1984 pana anul ăsta ! La 80 de ani încă era hostul showului “Jeopardy”, un show pe care mi-am propus să-l prezint și eu cândva, până la 80…? “A murit liniștit, in casa lui, lângă familie” au anuțat ieri televiziunile americane.

A post shared by Dan Negru (@negru_dan) on

Cel mai popular prezentator de game-quiz, Alex Trebek, a fost printre cei mai longevivi realizatori de emisiuni TV de tip „game show”. De-a lungul timpului, emisiunea sa de cultură generală, „Jeopardy!”, s-a bucurat de audiențe record, atrăgând profituri mari pentru producătorul său, Sony Pictures Television.

 

ADVERTISEMENT