News

Clipe grele pentru Donald Trump. Fratele preşedintelui, în stare gravă la spital

15.08.2020 | 16:31
Clipe grele pentru Donald Trump Fratele presedintelui in stare grava la spital
ADVERTISEMENT

Donald Trump este pus la grea încercare de soartă în aceste zile, în plină pandemie de Covid-19.

Pus la zid de populație și cu șanse aparent minime de a-și păstra un nou mandat de președinte, Trump a aflat că fratele său a ajuns în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Robert Trump, în vârstă de 71 de ani, a fost internat în stare gravă la un spital din New York, potrivit presei din SUA.

Donald Trump a fost în vizită la fratele său la spital, internat în stare gravă la New York

Anunțul a fost făcut de Kayleigh McEnany, secretarul de presă al Casei Albe. Motivele internării sunt deocamdată necunoscute, însă Robert Trump ar fi fost internat în spital și în luna iunie, preț de o săptămână.

ADVERTISEMENT

La auzul veștii că fratele său e în stare gravă, Donald Trump a plecat de urgență la New York pentru a-l vizita.

Robert Trump este unul dintre cei patru frați ai lui Donald Trump și a fost implicat recent într-un proces în încercarea de a opri publicarea unei cărți scrise de o nepoată.

ADVERTISEMENT

Nepoata ar face o serie de dezvăluiri care îl pun pe Robert Trump într-o lumină extrem de nefavorabilă. Robert Trump a mai fost internat în spital, cu probleme de sănătate mai vechi care nu au legătură cu Covid-19.

Robert Trump este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din SUA, fiind cel care a gestionat proprietățile imobiliare ale Organizației Trump în afara Manhattan.

ADVERTISEMENT

Donald Trump a stat aproximativ 45 de minute în vizită la Spitalul Presbyterian din New York, timp în care a purtat mască de protecție atunci când și-a vindecat fratele.

Sper că este bine. Trece prin momente grele. Am un frate minunat și am avut o relaţie grozavă din prima zi. Acum este în spital. Sper că totul va fi bine”, le-a transmis Trump jurnaliştilor în momentul în care a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT