Life

Clipe grele pentru Elena Merișoreanu. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit

30.07.2020 | 08:04
Clipe grele pentru Elena Merisoreanu Una dintre cele mai importante persoane din viata ei a murit
Clipe grele pentru Elena Merișoreanu. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei a murit. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Elena Merişoreanu trece prin momente grele după ce în urmă cu mai bine de o lună cuscrul ei, Nicu Păun, a încetat din viață. Sicriul cu trupul neînsuflețit al celebrului saxofonist a ajuns în țară zilele trecute, bărbatul murind în Statele Unite ale Americii acolo unde era stabilit de ani buni.

Familia cântăreței de muzică populară s-a luptat pentru repatrierea trupului neînsuflețit, în ciuda faptului că fiica sa, Ella, a divorțat în urmă cu 20 de ani de băiatul instrumentistului, Fredy. Artista păstra legătura cu foștii cuscrii, Elena Merișoareanu fiind cea care a plătit repatrierea.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, solista a achitat suma de 60.000 de euro ca sicriul cu trupul lui Nicu Păun să ajungă în țară. Pandemia de coronavirus le-a dat tuturor planurile peste cap, bărbatul fiind înmormântat cumsecuvine abia miercuri, 29 iulie.

Elena Merișoreanu, în doliu. Fostul cuscru, Nicu Păun, a murit

Saxofonistul a fost condus pe ultimul drum de familie și apropiați, Cornelia Catanga numărându-se printre persoanele care au venit la priveghiul care a ținut două zile.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a murit la vârsta de 69 de ani, în urmă cu două zile urmând că împlinească 70 de ani. Prietenii și apropiații i-au făcut un tort, dar în loc să-l sărbătorească, l-au plâns.

Lăutarii Doru Tufiș și Florin Salam i-au cântat defunctului până la groapă, așa cum spune tradiția cetățenilor de etnie rromă. Aceștia au fredonat non-stop cântece de jale.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul manelist Florin Salam, care era prieten apropiat cu Nicu Păun, i-a compus o melodie specială, de suflet. Artistul i-a cântat decedatului la catafalc în ambele seri de priveghi, la fel și Doru Tufiș.

De la priveghi nu au lipsit nici nepoții artistei, Richard (25 de ani) și Beatrice (23 de ani). Aceștia sunt copiii fiicei sale, Ella.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la înmormântare au luat parte și ceilalți nepoți ai artistei Elenei Merișoreanu, copiii fetei cea mică:  Raluca Rebecca Elena (7 ani) și Alessia Maria ( de 5 an și 7 luni).

ADVERTISEMENT