Life

Clipe grele pentru Florin Salam. De ce riscă manelistul să rămână fără vedere

16.02.2021 | 18:06
Clipe grele pentru Florin Salam De ce risca manelistul sa ramana fara vedere
Clipe grele pentru Florin Salam. De ce riscă manelistul să rămână fără vedere. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Florin Salam trece prin clipe grele, având probleme serioase de sănătate. Celebrul manelist se confruntă cu ceva neplăceri la nivelul ochilor și riscă să-și piardă vederea, deși are numai 41 de ani. 

Interpretul de muzică de petrecere a ajuns în acest impas pentru că a neglijat indicațiile medicilor, care l-au sfătuit acum câțiva ani să poarte ochelari de vedere. Artistul nu a ținut cont de acest lucru, iar acum are dioptrii foarte mari.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a ajuns în stadiul în care nu mai poate citi mesajele pe care le primește de la fanii din mediul online sau meniul din restaurant, în ciuda faptului că Florin Salam are la îndemână ochelarii de vedere.

Florin Salam, probleme grave cu ochii. Nu mai vede aproape deloc

Florin Salam cere întotdeauna ajutorul unui apropiat atunci când face live-uri pe rețelele de socializare, acesta având rolul de a-i citi mesajele pe care le primește de la internauți. Același lucru se întâmplă și în alte momente, când vedeta are nevoie de ajutor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a început să resimtă problemele medicale care vin odată cu înaintarea în vârstă, dar și pentru că a suferit o formă de conjunctivită destul de gravă. Cu toate astea nu se aștepta să ajungă să nu mai vadă aproape deloc, deși folosește ochelarii.

Cunoscutul manelist nu distinge niciun obiect aflat la distanță, singurele lucruri pe care le poate observa fiind la aproape un metru de el. Din păcate, situația pare să se agraveze și mai mult, riscând chiar să ajungă orb.

ADVERTISEMENT

„Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat.

Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, au declarat persoane apropiate lui Florin Salam pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere nu are pentru prima oară probleme medicale, în trecut fiind nevoit să ia o pauză de la concerte din cauza unei răgușeli serioase.

ADVERTISEMENT