Life

Clipe grele pentru Gabriela Cristea: „Simțeam că nu mai pot”

08.11.2020 | 14:24
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea povestește că nu toate lucrurile în viață sunt ușoare. Ea a menționat că a trăit momente dificile de-a lungul timpului în calitate de mamă a doi copii și a avut nevoie de ajutor pentru a merge înainte. 

Fosta prezentatoare TV este o prezență constantă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece, fie că sunt plăcute sau mai puțin agreabile.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, vedeta a povestit că iubește rolul de mamă, dar că acesta i-a adus și episoade extenuante, în care se simțea epuizată și nu știa cum să meargă mai departe.

Viața de mamă, dificilă uneori pentru Gabriela Cristea. Cum depășește aceasta momentele grele

„Toată viața am visat la momentele de joacă și veselie petrecute cu fetele mele. Le admiram în secret pe femeile care se jucau cu atâta drag și tandrețe cu cei mici, dar niciodată nu mi-am închipuit că viața de mămică poate să te extenueze, uneori până la epuizare.

ADVERTISEMENT

Am trecut și eu prin momente când simțeam că nu mai pot și nu știam cum să merg mai departe”,este mesajul scris de vedetă pe Instagram, în care mărturisește că viața de mamă nu e deloc ușoară.

Gabriela a continuat prin a le povesti urmăritorilor cum a reușit să depășească acele clipe și le recomandă soluții pentru momentele de extenuare: „într-un moment ca acesta am intrat într-o farmacie, și așa am descoperit vitaminele. În perioada aceasta ne ajută la intărirea imunitații, iar vitaminele, mineralele și extrasele naturale sunt energie bună pentru minte și trup”, a încheiat aceasta.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Tavi Clonda a împlinit 46 de ani la sfârșitul lunii trecute. Cu toate acestea, ea se descrie ca o femeie fericită și împlinită. Aceasta le-a povestit fanilor sentimentele de la împlinirea frumoasei vârste cu un mesaj emoționant:„dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viața mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc și cred că ne vom înțelege tare bine, atât timp cât ne vom respecta.

Vreau să trăiesc multe cu tine în anul asta, să mă bucur de tot și să îi am pe ai mei sănătoși, să zâmbesc mult și să-ți simt maturitatea. Iți cer doar un strop de clemetență și sunt sigură că ne vom înțelege minunat. Bine ai venit în viața mea!”, a scris ea la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Gabriela își sărbătorește onomastica. Momentul a fost surprins într-o fotografie și distribut pe Instagram de către partenerul de viață al vedetei. Tavi Clonda îi urează soției sale sănătate, fericire și își dorește să se bucure îmreună cu ea de familia frumoasă pe care o au.

ADVERTISEMENT