Life

Clipe grele pentru Jador la Survivor România: „Corpul mă lasă încet, încet.” Părăsește competiția?

27.02.2021 | 15:28
Clipe grele pentru Jador la Survivor Romania Corpul ma lasa incet incet Paraseste competitia
ADVERTISEMENT

De parcă tensiunile din camp nu ar pune deja suficientă presiune pe umerii fiecăruia dintre ei, Faimoșii s-au văzut nevoiți să intre pe traseu pentru primul joc de imunitate al săptămânii fără unul dintre cei mai buni componenți ai echipei. Sau poate chiar cel mai bun, dacă ar fi să ne raportăm la voturile din ultima perioadă.

Având în vedere că problemele de sănătate încep să își facă simțită prezența și este pentru prima dată când medicul nu-i permite lui Jador să-și ajute colegii din „teren”, fanii Survivor România se tem, pe bună dreptate, că ne îndreptăm cu pași repezi spre un nou abandon din motive medicale.

ADVERTISEMENT

De altfel, îngrijorarea s-a putut citi chiar și pe chipul său, în timpul celui mai recent consiliu, când prezentatorul Dan Pavel se pregătea să anunțe plecarea Războinicei Roxana Ghiță. Chiar dacă propriul corp începe să cedeze, manelistul le promite fanilor că va lupta pentru fiecare punct, la fel ca până acum.

Jador, la capătul puterilor. Părăsește Survivor România?

Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

ADVERTISEMENT

Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte.

Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o să dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a dezvăluit Jador.

ADVERTISEMENT

Roxana Ghiță, în lacrimi la despărțirea de Războinici

Din fericire pentru Faimos, anunțul lui Daniel Pavel viza un component al echipei rivale. Este vorba despre Roxana Ghiță, pe care problemele de sănătate au obligat-o să își ia rămas bun de la colegi.

Chiar am dat tot din mine până ce corpul meu a cedat și din păcate, nu aș putea să ma refac într-o emisiune de tipul Survivor, pentru că condițiile de aici sunt foarte grele și e foarte frustrant să vrei ceva psihic și să fii capabil să îndepliniști psihic și să treci peste orice barieră și fizic să cedezi, dar totul se întâmplă cu un motiv și sunt sigură că undeva există și planul ăsta, al universului.

ADVERTISEMENT

Parcursul meu din concurs, sper eu că va avea un rol destul de mare. O să fac un live în care mă puteti întreba lucruri, pentru că m-ați făcut cea mai fericită prin susținerea asta și vă mulțumesc tuturor.

M-am dezobișnuit foarte tare de telefon și sper că pot să fiu activă pe platforme de social media, dar momentan este o promisiune foarte mare de făcut. O luam încet și o să fie bine”, au fost cuvintele rostite, printre lacrimi, de frumoasa Războinică.

ADVERTISEMENT