Fotbal international

Clipe grele pentru Jurgen Klopp. Tehnicianul lui Liverpool nu poate merge la înmormântarea mamei

10.02.2021 | 17:37
Clipe grele pentru Jurgen Klopp. Tehnicianul lui Liverpool nu poate merge la înmormântarea mamei
Tehnicianul echipei FC Liverpool, Jurgen Klopp, trece prin momente clipe grele după ce mama sa a murit și nu poate fi prezent la funeralii din cauza restricțiilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tehnicianul echipei FC Liverpool, Jurgen Klopp, trece prin momente clipe grele după ce mama sa a murit și nu poate fi prezent la funeralii din cauza restricțiilor sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

”Cormoranii” traversează un moment dificil în Premier League, ieșind practic din lupta la titlu după ce au pierdut categoric cu Manchester City.

Nici pe plan internațional situația nu este una prea plăcută, meciul tur cu RB Leipzig, din prima manșă a optimilor Champions League, care ar fi trebuit să aibă loc în Germania, se va disputa în cele din urmă la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Criza de coronavirus îl împiedică pe Jurgen Klopp să meargă la înmormântarea mamei

Veștile triste vin una după alta pentru mult încercatul manager al celor de la FC Liverpool, Jurgen Klopp, acesta aflând că mama sa a murit la vârsta de 81 de ani, iar el nu va putea fi prezenbt la înmormântare din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus.

”Ea a fost totul pentru mine. A fost o mamă adevărată, în cel mai bun sens al cuvântului. Faptul că nu pot fi prezent la înmormântare este urmarea acestor vremuri teribile. Atunci când situaţia va permite, vom organiza o ceremonie de comemorare”, a declarat Klopp pentru Schwardwaelder Bote, conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

Elisabeth s-a căsătorit cu tatăl lui Klopp, Norbert, în 1960. Jurgen Klopp, născut în 1967, este al treilea copil al cuplului, după Stefanie (1960) şi Isolde (1962). Tatăl lui Klopp a decedat în 2000, iar antrenorul lui Liverpool și-a exprimat în numeroase rânduri regretul că nu a apucat să-i vadă succesul.

Presa locală a anunțat că mama lui Klopp suferea de o boală incurabilă, motiv pentru care s-a stins din viață. Germania are interdicții la granițe, iar persoanele care vin din Marea Britanie nu pot intra din cauza noii tulpini de coronavirus.

ADVERTISEMENT

La pauza meciului pierdut de Liverpool cu Burnley, Jurgen Klopp a avut o ieșire nervoasă la adresa omologului său Sean Dyche. Camerele TV au surprins momentul în care neamțul cedează nervos, are o reacție necontrolată și îl aleargă pe Dyche gesticulând agresiv.

Forțat de numeroasele accidentări, Jurgen Klopp a fost nevoit să improvizeze pe întreg parcursul acestui sezon. Cele mai multe probleme au fost la nivelul defensivei, acolo unde a folosit nu mai puțin de 12 perechi de fundași centrali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri