Life

Clipe grele pentru Kamara. Fiul său are nevoie de alte intervenții chirurgicale

09.04.2021 | 21:33
Clipe grele pentru Kamara. Fiul său are nevoie de alte intervenții chirurgicale
Leon, fiul lui Kamara, trebuie să treacă prin alte intervenții dificile. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De ani întregi, Kamara luptă ca un leu să strângă bani pentru operațiile de care are nevoie fiul său – diagnosticat cu o tetrapareză spastică, o formă de paralizie care îl împiedică să se miște și să se bucure de o copilărie normală – și păstrează vie speranța că într-o bună zi vor da amândoi uitării toate aceste momente dureroase.

Până atunci, însă, pentru Leon vor urma alte șase intervenții dificile și extrem de costisitoare, într-o perioadă în care artiștii nu stau deloc bine din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Toate aceste momente au stricat puţin cursul tratamentelor pentru că nu am mai putut ajunge în toate locurile unde trebuia Leon să meargă şi bineînţeles că lipsa evenimentelor, a concertelor îngreunează toată situaţia prin care trecem”, a mărturisit membrul trupei Alb Negru într-un interviu acordat recent. Prieteni din lumea fotbalului și nu numai îi vor fi alături, pe 22 mai, la „Trofeul Artiștilor”, un eveniment caritabil organizat special pentru micuț.

Fiul lui Kamara trebuie să treacă prin alte șase operații dificile

Cu Leon trebuie să plecăm din nou, în luna mai, la Barcelona pentru o intervenţie de alungire de muşchi – Miotenofasciotomie. Trebuia să vină doctorul Igor Nazarov la Timişoara, dar din cauza carantinei nu a mai putut veni pentru consult.

ADVERTISEMENT

În principiu, dacă nu vor exista restricţii şi putem pleca, în mai suntem la Barcelona. Toate aceste momente au stricat puţin cursul tratamentelor pentru că nu am mai putut ajunge în toate locurile unde trebuia Leon să meargă şi bineînţeles că lipsa evenimentelor, a concertelor îngreunează toată situaţia prin care trecem.

Însă, să sperăm că uşor-uşor lucrurile se vor aşeza. Eu vreau să cred că va fi mai bine şi păstrăm speranţa că se vor termina momentele astea grele cât mai curând, să poată reîncepe treaba, să reînceapă concertele, şi evident să şi producem bani pentru că rezervele se epuizează. Sănătoşi să fim!”, a declarat Kamara, explicând, totodată, cum au apărut problemele de sănătate ale fiului său.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la o eroare medicală dublă. Mai întâi au forțat-o pe fosta mea soție să nască natural, deși ea trebuia să nască prin cezariană. A făcut stop cardio-respirator la prima alăptare.

De aici a fost problema cea mai gravă care i-a afectat partea stângă a creierului, care e responsabilă de zona motorie. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. Nu știam pe cine să dau vina, nu voiam să caut o vină.

E foarte greu să accepți că copilul tău are probleme sau că e mai special. Eu am observat la naștere. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauza că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauza au apărut aceste probleme”, a conchis îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri