Clipe grele pentru Mihai Bendeac, după infecția cu Covid: ”Ziceai că umblu cu capacul de la sicriu deschis”

Raluca Ilie   
în Stiri mondene
20/09/2020, 18:36
Clipe grele pentru Mihai Bendeac, după infecția cu Covid: ”Ziceai că umblu cu capacul de la sicriu deschis”
Mihai Bendeac, adevărul despre infectarea cu coronavirus. Prin ce a trecut actorul. Sursa foto: Facebook.

În luna mai a acestui an, Mihai Bendeac a mărturisit că a fost infectat cu noul coronavirus, însă, a preferat să fie rezervat în privința declarațiilor sale.

Actorul a dat vestea în timpul unei emisiuni filmate de acasă, potrivit contextului pandemic, iar acum, acesta a povestit și întreaga situație cu care s-a confruntat. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa.

Deși, inițial, publicul credea că este doar o glumă, după ce actorul a declarat că a fost testat pozitiv cu COVID-19, având zâmbetul pe buze, se pare că situația a fost mai delicată.

Mihai Bendeac, momente grele. Prin ce a trecut actorul după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19

Experiența prin care a trecut Mihai Bendeac, în urma infectării cu noul coronavirus, l-a afectat din mai multe privințe pe acesta. Un factor principal care a dus la îngreunarea situației a fost panica generală care s-a instalat printre persoanele din jurul său.

”Întâlneam trei tipologii de oameni. Îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem de normal”, mărturisește Bendeac, frapat de atitudinea pe care oamenii o abordau în privința acestui virus și a celor care erau purtători.

Actorul a declarat că există oameni care evită să recunoască faptul că sunt purtători ai acestui virus, întocmai de teama de a fi judecați și îndepărtați de ceilalți oameni.

Mihai Bendeac a accentuat, în cadrul afirmațiilor sale, și faptul că teatrul respectă cu strictețe normele impuse de contextul pandemiei.

”Sunt foarte mulți care au trecut prin boală și n-au spus nimănui, sunt alții care și-ar dori ca să scape. Dar dacă își doresc cu adevărat să nu vină la teatru, pentru că aici chiar se respectă niște norme”, a mai zis artistul.

Mihai Bendeac a susținut, în urma cu trei luni, că s-a îmbolnăvit când a participat la îmnormântarea bunicului său, preotul care a oficiat slujba fiind cel care suferea de coronavirus.

 

Închide ×