Life

Clipe grele pentru Mircea Solcanu după operația pe creier. Prin ce trece acum fostul prezentator

Clipe grele pentru Mircea Solcanu după operația pe creier suferită cu nouă ani în urmă. Fostul prezentator TV a rămas cu sechele.
02.06.2021 | 11:25
Clipe grele pentru Mircea Solcanu dupa operatia pe creier Prin ce trece acum fostul prezentator
Clipe grele pentru Mircea Solcanu după operația pe creier. Prin ce trece acum fostul prezentator. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu are probleme serioase după operația pe creier suferită cu mulți ani în urmă. Fostul prezentator Acasă TV a trecut prin clipe cumplite în urma intervenției și a rămas cu sechele.

Fostul prezentator a dispărut din lumea showbiz-ului cu opt ani în urmă. În 2012, acesta s-a operat pe creier, însă problemele de sănătate nu au încetat.

ADVERTISEMENT

Clipe grele pentru Mircea Solcanu după operația pe creier. Prin ce trece acum fostul prezentator

Mircea Solcanu este cunoscut pentru rolul de prezentator din emisiunea „Poveștiri de noapte” de la Acasă TV alături de Cabral Ibacka.

Acum nouă ani, Mircea Solcanu a suferit o intervenție pe creier pentru a-și îndepărta o tumoră. Operația a fost una de succes, însă fosta vedetă TV a rămas cu sechele în urma ei.

ADVERTISEMENT

Medicii l-au avertizat că boala poate recidiva, la un moment dat, așa că trebuie să fie mai atent la sănătate.

Fostul prezentator și-a pierdut aproape complet auzul, aceasta fiind cauzată de intervenția din 2012. Mircea Solcanu mai aude cu o singură ureche, însă nu mai are mult până să-și piardă auzul definitiv.

ADVERTISEMENT

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații.

A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd.

ADVERTISEMENT

De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște”, a declarat Mircea Solcanu pentru impact.ro.

Mircea Solcanu a dispărut de pe micile ecrane

Mircea Solcanu și-a încheiat cariera în televiziune acum opt ani. Timp de un deceniu, acesta a prezentat cunoscuta emisiune de la Acasă TV, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la acea vreme.

În 2013, Mircea Solcanu și-a luat rămas-bun de la lumea televiziunii. Acesta a făcut câteva declarații controversate despre familia Anghel, părinții copilului ucis de câini în Parul Tei din Capitală.

Fosta vedetă TV spunea atunci că părinții lui Ionuț Anghel au fost mai interesați de aparițiile TV decât de moartea propriului fiu. Acel moment a marcat sfârșitul lumii showbiz-ului pentru Mircea Solcanu.

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, spunea acesta în 2013, potrivit bzi.ro.

După acest episod, Mircea Solcanu s-a întors la Constanța, iar prietenii și foștii colegi nu au mai luat legătura cu el, printre care și Cabral, cu care nu a mai vorbit niciodată.

ADVERTISEMENT