Life

Clipe grele pentru Răzvan Fodor. Mama îndrăgitului prezentator a fost operată de urgență

18.03.2021 | 16:55
Clipe grele pentru Razvan Fodor Mama indragitului prezentator a fost operata de urgenta
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a trecut prin clipe grele după ce mama sa în vârstă de 70 de ani a ajuns de urgență la spital. Femeia a fost operată imediat, îndrăgitul prezentator de la Antena 1 povestind totul pe rețelele de socializare. 

Gazda reality show-ului „Burlacul” a dezvăluit că în ultima perioadă a fost supărat din cauza unei pățanii prin care a trecut mama sa. Mai exact, cea care l-a adus pe lume a căzut într-o clipă de neatenție, fapt care a dus la dureri groaznice la un picior.

ADVERTISEMENT

Mama prezentatorului de la Antena 1, Răzvan Fodor, a trebuit să fie operată, medicii punându-i la piciorul stâng patru șuruburi și o plăcuță de titan, așadar nu a fost deloc vorba de o accidentare minoră, ci de o situație cât se poate de serioasă.

Răzvan Fodor, clipe cumplite. Prin ce a trecut vedeta de la Antena 1

Acesta este și motivul pentru care Răzvan Fodor a fost supărat în ultima perioadă și nici nu a mai fost activ în mediul online. Ultima postare a vedetei a fost în urmă cu o săptămână, acum revenind pentru a mărturisi ce i s-a întâmplat mamei sale.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul „Adela” a venit și cu un sfat pentru cei care îl urmăresc în mediul online, spunându-le să aibă grijă pe unde calcă părinții lor pentru că nu se poate da vina mereu pe zăpadă, pe gheață sau pe alte ”obstacole” de afară.

„Ăsta e motivul pentru care sunt, de o săptămână, negru de supărare. Aș da vina pe ultima zăpadă din martie, și pe luna femeii, unde totul este despre voi, dar cred că, mai degrabă, e din cauza faptul că maică-mea, la 70 de ani, încă nu s-a lăsat de parkour.

ADVERTISEMENT

??‍♂️? Una peste alta, patru șuruburi și o plăcuță de titan, sunt întotdeauna bune la casa omului. PS: Aveți grijă pe unde vă calcă părinții!”, a scris vedeta pe Instagram în dreptul unei video scurt în care apare mama sa.

Fanii s-au grăbit să-i ureze femeii foarte multă sănătate și recuperare cât mai ușoară, în timp ce alții au mărturisit că și ei au trecut prin astfel de situații din cauza neatenției.

ADVERTISEMENT

„Multă sănătate”, „Recuperare rapidă” sau „Însănătoșire grabnică mamei tale!”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea internauților, însă au existat și vedete din lumea mondenă care au reacționat la postarea lui Răzvan Fodor.

„Ai grijă să nu-i calci pe urme! ?”, i-a scris Pavel Bartoș prezentatorului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: