Life

Clipe groaznice pentru Minodora: „Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere”

20.03.2021 | 17:02
Clipe groaznice pentru Minodora Miam vazut moartea cu ochii urlam de durere
Clipe groaznice pentru Minodora: „Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere" Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Minodora a trecut prin clipe groaznice. Vedeta a povestit că și-a văzut moartea cu ochii, iar durerea o făcea să urle. Artista a fost operată în urmă cu o lună.

Înainte să apeleze la această operație, cântăreața a avut probleme de sănătate destul de serioase, care au făcut-o să se simtă foarte rău. Ea a explicat că doar un anumit tip de calmate o făceau să treacă peste dureri.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Minodora a făcut și o operație de micșorare a stomacului, în lupta cu kilogramele în plus. Ea a slăbit miraculos atunci, dar problemele cu greutatea nu au dispărut cu totul.

Clipe groaznice pentru Minodora: „Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere”

Minodora a fost nevoită să se supună unei intervenții chirurgicale complicate pe colon. Acesta a avut loc în urmă cu o lună și i-a dat bătăi de cap artistei.

ADVERTISEMENT

„Am avut o operație de fisură anală de la constipație. Operația în sine nu e prea grozavă, în afară de fisură am făcut și fistulă, și puroi”, a povestit ea, potrivit Libertatea.

Dar nici înainte de operație lucrurile nu au stat prea bine pentru cântăreață. Acesta a avut parte de clipe teribile și dureri îngrozitoare: „am tras cu fisura asta de astă-vară. Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere. Un singur calmant mă liniștea. A fost groaznic!”

ADVERTISEMENT

„Țipam în casă, mă urcam pe pereți. Nu mai știam ce să fac plângeam efectic, nu îmi mai găseam nicio poziție în pat, îmi venea să mușc din pereți”, a adăugat aceasta.

După intervenția chirurgicală lucrurile s-au îmbunătățit pentru Minodora. Ea și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a ajuns acasă și că se simte bine: „iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”.

ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte atentă la starea de sănătate. Ea a explicat că a trecut printr-o operație de micșorare de stomac, din dorința de a slăbi. A reușit, dar kilogramele au fost puse la loc cu rapiditate. Totuși, vedeta nu a renunțat și a reușit să scape de surplusul de greutate prin regim alimentar.

ADVERTISEMENT
Tags: