News

Clipe înfiorătoare pentru apropiații sucevencei ucisă de rechin. Ce s-a întâmplat la slujba pentru iertarea păcatelor. „Întrebarea „de ce” este cea mai păguboasă”

Clipe înfiorătoare pentru apropiații sucevencei ucisă de rechin, care a fost adusă în țară. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Roxanei a fost depus la biserică.
10.07.2022 | 11:46
Clipe infioratoare pentru apropiatii sucevencei ucisa de rechin Ce sa intamplat la slujba pentru iertarea pacatelor Intrebarea de ce este cea mai paguboasa
Sicriul cu trupul neînsuflețit al româncei ucisă de rechin a ajuns la Suceava, unde un preot I-a făcut o slujbă. Sursa foto:monitorulsv.ro
ADVERTISEMENT

Sicriul cu trupul neînsuflețit al româncei din Suceava, care a fost ucisă de rechin în Egipt, a fost depus la Biserica „Sf. Vineri” din localitate. Roxana Alina Donisan, în vârstă de 44 de ani era funcționară la Direcția de Finanțe din oraș.

Clipe înfiorătoare pentru apropiații sucevencei ucisă de rechin în Egipt

Părinții Roxanei Donisan, Rodica și Gheorghe, au ajuns în jurul orei 13:00, în faţa capelei Bisericii „Sf. Vineri” din Suceava. Cei doi erau împietriți de durere. Și-au pierdut unicul copil.

ADVERTISEMENT

Alături de alte rude, cunoscuți, vecini, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava s-au rugat pentru sufletul Roxanei. Cu toții au venit să-și ia rămas bun de la ea.

Cu chipurile îndurerate, cu buchete de flori și lumânări aprinse, dar și coroane de flori cu mesaje de condoleanțe, sunetele de clopote, toate au alcătuit tabloul trist, al lacrimilor, al unei tragedii nedorite, al pierderii unui om tânăr, plin de viață, care nu merita așa o soartă.

ADVERTISEMENT

Roxana Donisan va fi înmormântată luni, 11 iulie

După ce sicriul cu trupul femeii ucisă de rechin a fost depus în capelă, s-au citit rugăciuni. Preotul Dumitru Airinei a oficiat o slujbă de pomenire, a rostit rugăciuni pentru odihna sufletului celei care a fost Roxana Donisan. Cei prezenți şi-au amintit de faptele ei frumoase şi de bunătatea femeii, care a avut un așa sfârșit tragic.

Slujba de înmormântare, când Roxana Donisan va fi condusă pe ultimul drum, pământesc, presărat cu numeroase lacrimi şi cu multe flori, va avea loc abia luni, 11 iulie.

ADVERTISEMENT

Ceremonia funerară va începe la ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava. După care, Roxana Alina Donisan își va găsi somnul de veci în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”

Preotul a citit rugăciuni pentru Roxana

Preotul Dumitru Airinei a ținut o slujba religioasă pentru iertarea păcatelor româncei ucisă de rechin, Roxana Donisan și i-a îndemnat pe toți cei prezenți să rostească împreună rugăciunea „Tatăl nostru”.

ADVERTISEMENT

Clericul a mai spus: „Este foarte greu când moare o persoană tânără și mai ales în aceste condiții. Este foarte greu pentru părinți, pentru familie… chiar și pentru noi, preoții care slujim.

E greu să te manifești, e greu să mângâi familia. Pentru că te întrebi de ce i s-a întâmplat acestei persoane, care era credincioasă, venea la slujbe, era pașnică, de ajutor.

Dar întrebarea este cea mai păguboasă în astfel de momente. Pentru că nu există un răspuns.

Dumnezeu are planuri cu fiecare dintre noi. Ne rugăm lui Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei și să o așeze în locul în care merită, în Împărăția Sa”, a punctat acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: