News

Clipe înfiorătoare pentru o fetiţă supravieţuitoare a atacului din Texas. S-a uns cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă

Clipe înfiorătoare trăite de o fetiţă supravieţuitoare a atacului din Texas. Aceasta a fost nevoită să se ungă cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă
28.05.2022 | 11:04
Clipe infioratoare pentru o fetita supravietuitoare a atacului din Texas Sa uns cu sangele unui coleg ucis pentru a se preface moarta
Clipe înfiorătoare pentru o fetiţă supravieţuitoare a atacului armat din Texas. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au fost momente absolut înfiorătoare trăite de o elevă de 11 ani. Fetița, una dintre supravieţuitoarele masacrului de la şcoala din Uvalde, Texas, a spus că s-a uns cu sânge şi s-a prefăcut moartă pentru a scăpa de atacatorul care i-a ucis colegii şi profesorii.

Cum a supraviețuit o micuță atacului armat din Texas

Într-o mărturie la canalul CNN, nefilmată şi fără citat direct, Miah Cerrillo a explicat că a folosit telefonul mobil al unui profesor decedat.

ADVERTISEMENT

Aceasta a sunat de urgență poliţia şi a a solicitat oamenilor legii să intervină împotriva adolescentului de 18 ani, care a masacrat 19 copii şi doi profesori.

Vorbim despre prima mărturie cunoscută a unui supravieţuitor al acestei împuşcături, una cu adevărat impresionantă având în vedere cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Fata a zis că în acea dimineaţă, ea şi colegii ei se uitau la desenul animat “Lilo şi Stitch” când cele două profesoare, Eva Mireles şi Irma Garcia, au aflat că în şcoală era un atacator.

Una dintre ele, și-a adus aminte copila, a încercat să închidă uşa clasei, dar atacatorul, Salvador Ramos, era deja acolo. Totul s-a întâmplat foarte repede, a mai zis aceasta.

ADVERTISEMENT

Criminalul s-a uitat la profesoară, i-a spus “noapte bună” şi apoi a împuşcat-o, înainte de a-i omorî colega şi apoi câțiva elevi.

Miah a fost rănită la umăr şi la cap de schije. Apoi, a continuat eleva să spună, trăgatorul a deschis o uşă care ducea la o a doua clasă.

ADVERTISEMENT

Nu s-a terminat aici pentru că fetița a auzit împuşcături și ţipete. Salvador Ramos asculta în același muzică, o muzică tristă, potrivit fetiţei.

Cu telefonul unei profesoarei moarte, fetiţa şi un prieten au rugat poliţia să intervină: “Veniţi, vă rugăm… avem o problemă”.

Înspăimântată de o întoarcere a atacatorului,  împreună cu alţi câţiva elevi supravieţuitori, ea spune că şi-a înmuiat mâinile în sângele unui coleg, al cărui cadavru era lângă ea, pentru a-l unge peste tot şi a se preface moartă.

În cele din urma fetița a auzit poliția sosind la fața locului. Miah a continuat să spună, în lacrimi, că nu poate înţelege de ce echipele de intervenție nu au venit mai repede să-i salveze.

De asemenea, aceasta a spus pentru CNN că este prea speriată pentru a vorbi în faţa camerei, dar a vrut ca oamenii să ştie ce s-a întâmplat în acea clasă. De atunci i-au căzut smocuri de păr din cap. Părinţii săi au lansat o licitaţie online pentru a-i finanţa îngrijirea medicală şi psihologică

ADVERTISEMENT
Tags: