News

Clipe teribile pentru o mamă din Italia. Un român a vrut să-i răpească băiețelul de 4 ani: ”Este fiul meu, lasă-l!”

Clipe de panică trăite de o mamă în Italia. Un român de 40 de ani, cu antecedente penale, a încercat să-i răpească copilul de 4 ani, chiar din fața unei grădinițe.
08.06.2022 | 23:06
Clipe teribile pentru o mama din Italia Un roman a vrut sai rapeasca baietelul de 4 ani Este fiul meu lasal
Român de 40 de ani din Italia, arestat după ce a încercat să răpească un copil la ieșirea de la grădiniță. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost panică la Roma. Un român în vârstă de 40 de ani a încercat să răpească un copil de 4 ani de lângă o grădiniță. Din fericire, băiețelul a scăpat.

Român de 40 de ani din Italia, arestat după ce a încercat să răpească un copil la ieșirea de la grădiniță

La începutul acestei săptămâni, polițiștii din Roma au arestat un bărbat de naționalitate română. Acesta este acuzat că ar fi încercat să răpească un copil de 4 ani din faţa unei grădiniţe din oraş.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei italiene, totul s-a întâmplat luni, 6 iunie, în jurul orei 9 dimineața. Cetățeanul român a apărut în fața unei grădinițe. Acolo se afla o mamă care își ținea de mână băiețelul de 4 ani.

La un moment dat, conaționalul nostru a prins copilul de mână și a încercat să-l tragă de lângă mamă. Din fericire, femeia a reacționat prompt.

ADVERTISEMENT

Țipetele sale au atras atenția educatorilor din instituție care au fugit să o ajute în lupta cu românul care încerca să-i răpească băiatul. După ce copilul a fost salvat, mama și personalul grădiniței s-au retras în clădire și au sunat la 112.

Publicația La Stampa oferă detalii din momentul în care cetățeanul român a încercat să răpească copilul.

ADVERTISEMENT

În momentul în care acesta s-a apropiat de femeie și de fiul ei, suspectul a început să strige: ”Este fiul meu! Dă-mi-l!” Femeia, speriată, a strigat: ”Ajutor! Lasă-l, lasă-l!”

Românul, imobilizat de un părinte și arestat ulterior de Carabinieri

Tatăl unei fetițe de la aceeași grădiniță a fost martor la întreaga scenă și a pornit în urmărirea bărbatului. Românul a fost imobilizat de cetățeanul italian și imediat a fost încătușat de echipajele de Carabinieri care au ajuns între timp la fața locului.

ADVERTISEMENT

Cetățeanul de naționalitate română a fost arestat. Anchetatorii încearcă acum să clarifice dacă a fost un gest spontan sau o acțiune premeditată.

Presa italiană mai scrie că ar fi vorba de un român fără adăpost. Acum, acesta este acuzat de tentativă de răpire agravată. Autoritatea judiciară urmează să decidă dacă îl trimite la închisoare sau în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT
Tags: