Sporturi

Clipul care a topit inimile oamenilor. Eva Măruță face senzație pe Instagram. Cum a filmat-o prezentatorul de la Pro TV

06.08.2020 | 17:59
Clipul care a topit inimile oamenilor Eva Maruta face senzatie pe Instagram Cum a filmato prezentatorul de la Pro TV
Eva Măruță, influencer de top în România! sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Eva Măruță face senzație pe rețele de socializare, unde este urmărită la 5 ani de peste 250 de mii de oameni.

Toate imaginile sunt postate de către tatăl ei, celebrul Cătălin Măruță, care este de altfel și fotograful personal al fetei.

ADVERTISEMENT

Micuța apare într-un clip pe Instagram în care este filmată ca unde adevărat fotomodel. Peste 70 de mii de persoane au apreciat conținutul și i-au lăsat mii de mesaje frumoasei Eva, care este la fel de vorbăreață și cu lipici la oameni ca și prezentatorul de la Pro TV.

Eva Măruță a făcut senzație pe Instagram

Așadar, în timp ce se distra de minune cu tatăl ei, Eva Măruță executa fiecare mișcare pe care Măruță i-o cerea. Așa că fata știe deja cum trebuie să stea la poze dacă e supărată, fericită sau obosită, ori dacă fratele ei, David, o mai supără din când în când.

ADVERTISEMENT

Micuța Eva este o fire carismatică, are vocea moștenită de la mamă și sociabilă ca tatăl. În clipul de pe Instagram a reușit să cucerească zeci de mii de inimi.

View this post on Instagram

Incepem ziua…. cu o sedinta foto! ??

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta) on

Familia Măruță este intens urmărită pe internet

Cea mai populară din familia Măruță este Andra, care are peste 2,3 milioane de urmăritori. Ea este urmată de Cătălin Măruță, care se bucură de atenția a 681 de mii de fani, iar a treia, dar și cea mai simpatică, este Eva Măruță, care are 250 de mii de prieteni virtuali, iar numărul crește în fiecare zi. David Măruță nu este focusat pe rețeaua de socializare, însă este și el urmărit de 65 de mii de oameni. Din publicitatea de pe rețelele de socializare, familia Măruță scoate bani frumoși, motiv pentru care muncește din greu să crească paginile celor doi copii. Ei sunt prezenți și pe Facebook, dar șiș pe Tik Tok, unde postează filmulețe.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 a venit pe lume David, iar 2015 micuța Eva.