News

Clotilde Armand anunță o victorie în fața Romprest. Primarul poate solicita rezilierea contractului în instanță

Clotilde Armand anunță o victorie în fața Romprest, după ce a primit o împuternicire să dea în judecată compania.
27.07.2021 | 18:01
Clotilde Armand anunta o victorie in fata Romprest Primarul poate solicita rezilierea contractului in instanta
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand poate să dea în judecată Romprest, în vederea rezilierii contractului pe care Primăria Sectorului 1 îl are cu compania de salubritate. Aceasta a primit o împuternicire în acest sens, lucru pe care l-a numit „o victorie”.

Clotilde Armand poate solicita rezilierea contractului cu Romprest în instanță

Primarul Sectorului 1 a fost mandatat să poată rezilia contractul pe care îl are cu firma Romprest, hotărârea fiind adoptată cu 17 voturi pentru şi 9 abţineri.

ADVERTISEMENT

Aceasta i-a acuzat pe consilierii PSD și PNL că nu s-au prezentat la ședința de vineri și chiar au complotat pentru ca situația din Sectorul 1 să nu se rezolve.

De asemenea, ea a vorbit despre faptul că victoria din ziua de marți este una care trebuia să se întâmple în urmă cu mult timp, iar decizia trebuia luată de primarii care au fost înainte la conducerea acestui sector al Capitalei.

ADVERTISEMENT

”Astăzi Consiliul Local al Sectorului 1 a mandatat primarul Sectorului 1 în vederea unei acţiuni având ca obiect rezilierea contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza Sectorului 1.

De astăzi primarul poate solicita Justiției rezilierea contractului cu Romprest. Asta înseamnă să nu renunți. E o mare victorie. Este ceea ce trebuia făcut de toți primarii dinaintea mea.”, a spus Clotilde Armand.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand: Eu nu am nimic împotriva Romprest

Mai mult, Clotilde Armand a ținut să precizeze că acel contract care există este între Consiliul Local și compania de salubritate, deși toată lumea o arată pe ea cu degetul.

Ea a spus chiar că nu are nimic împotriva companiei Romprest, dar aceasta nu și-a făcut treaba pe care era obligată, așa că nu avea cum să fie mulțumită de activitatea sa.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am reușit ce nu a reușit niciun primar dinaintea mea, am reușit să obțin de la Consiliul Local împuternicirea pentru a rezilia contractul în instanță.

Toată lumea îl înjură pe primar, dar contractul este între Consiliul Local și compania Romprest. Eu nu am nimic împotriva firmei respective”, a mai declarat edilul.

De asemenea, primarul a vorbit și despre faptul că autoritatea locală va încerca să semneze un nou contract, cu o altă firmă de salubritate, pentru a ridica gunoiului necontrolat, dar și să măture strada.

ADVERTISEMENT