News

Clotilde Armand le ia banii înapoi polițiștilor locali. Care e motivul și câți agenți sunt vizați

07.03.2021 | 22:06
Clotilde Armand le ia banii inapoi politistilor locali Care e motivul si cati agenti sunt vizati
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit duminică faptul că a decis să le ia înapoi banii polițiștilor locali care, în perioada stării de urgență, și-au pontat ore suplimentare ”greu de demonstrat”.

Potrivit edilului, 300 de polițiști locali din acest sector vor restitui sumele încasate pentru ore suplimentare ”pontate inutil” în perioada stării de urgenţă, martie – septembrie 2020.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Clotilde Armand acuză că şefii Poliţiei Locale de la Sectorul 1 şi-au dublat veniturile cu ajutorul orelor suplimentare. Aceasta oferă și detalii despre sumele încasate.

Clotilde Armand le ia banii înapoi polițiștilor locali

Decizie drastică a primarul sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta a declarat, duminică după-amiaza, că a decis că 300 de polițiști locali din acest sector vor restitui sumele încasate pentru ore suplimentare “pontate inutil” în perioada stării de urgenţă.

ADVERTISEMENT

Edilul anunță că a luat această măsură după ce s-a consultat și cu noul director al Poliției Locale din Sectorul 1.

”Fosta conducere a Poliţei Locale Sector 1 şi-a pontat anul trecut în perioada stării de urgenţă sute de ore suplimentare inutil. Astfel, şefii Poliţiei Locale Sector 1 şi-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat.

ADVERTISEMENT

Toţi aceşti poliţişti erau apropiaţi de vechea administraţie. Nimeni nu ştie nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Aceşti poliţişti aveau acordul fostei administraţii şi pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliţia locală şi vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile.

Vă anunţ că am decis împreună cu noul director al Poliţiei Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate şi toţi beneficiarii să înapoieze toţi banii din perioada martie – septembrie 2020”, a scris Clotilde Armand, duminică, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Sumă uriașă încasată de un șef de serviciu

Clotilde Armand mai spune, în postarea ei, că ”Un singur şef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente şi încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector şi le distribuiau unor pesedişti sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de frauda electorală)”.

”De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm”, mai scrie primarul pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT