ADVERTISEMENT
News

Clotilde Armand pregătește un audit la Sectorul 1. „Să vedem unde au dispărut toți banii publici”

Autor: Flaviu Popa | 30.09.2020 | 20:38
Clotilde Armand pregătește un audit la Sectorul 1. „Să vedem unde au dispărut toți banii publici”
Clotilde Armand promite un audit la Sectorul 1

Clotilde Armand, învingătoarea de la Sectorul 1 din București, le promite bucureștenilor că următorii 4 ani vor fi dominați de profesionalism și transparență.

ADVERTISEMENT

Armand vrea ca cei din PSD, sau oricine a încercat să fraudeze alegerile, să fie pedepsiți conform legii.

Noul primar al Sectorului 1 va cere un audit care să arate unde au „dispărut” banii din bugetul primăriei care ar fi trebuit investiți în oraș.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand pregătește un audit la Sectorul 1 din București

„Regret că n-am avut acces de la început la BES, dar e bine că am putut să prevenim tragicul, cel mai groaznic scenariu. Nu vreau să mi-l imaginez, am depășit momentul.

Faptul că sunt diferențe de 1-2 vot sunt discrepanțe normale, toate discrepanțele mici sunt rezolvate la ora actuală, toate procesele verbale care au fost corecte după numărarea voturilor în fața tuturor delegațiilor, aceste procese verbale sunt închise.

ADVERTISEMENT

Vrem ca oamenii care au avut această tentativă (de fraudă n.r.) să fie pedepsiți. Procesele verbale au fost încărcate, nimeni nu le mai contestă. E mereu amestec între interesele primăriei și al PSD-ului, sunt avocați abonați la banii publici.

Am avut procese de intimidare, mi-a cerut 113 milioane de lei, tot avocatul acesta a stat în spate. Trebuie să facem primăria de sticlă, să facem audit să înțelegem unde au dispărut toți banii publici care n-au fost investiți. Concluziile acestui audit să fie disponibile pentru toți.

ADVERTISEMENT

Vrem oameni în primărie care sunt liberi să servească cetățenii. Regulile vor fi de transparență, să servim cetățenii”, a declarat Armand la Digi 24.

Clotilde Armand are 1000 de voturi peste rivalul Dan Tudorache, când au mai rămas aproximativ 800 de voturi de numărat, însă cei din PSD cer reluarea alegerilor pentru că ar fi fost fraudate de USR.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!