News

Clotilde Armand revine cu noi acuzații de fraudă electorală. „110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP”

Clotilde Armand spune că „a demonstrat matematic” frauda electorală. Primarul revine cu noi acuzații: „110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP”
14.06.2024 | 09:39
Clotilde Armand revine cu noi acuzatii de frauda electorala 110 de procese verbale au fost falsificate si urcate in platforma AEP
Clotilde Armand revine cu noi acuzații de fraudare a alegerilor locale de la Sectorul 1 / Foto: Facebook, Clotilde Armand
ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, luptă până la final cu candidatul PSD-PNL George Tuță, acesta din urmă revendicându-și deja victoria, reluând noi acuzații de fraudă la vot. Armand spune că „110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP”.

„Fraudă electorală demonstrată de mine matematic”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a venit, vineri, cu noi acuzații de fraudă electorală. Într-o postare pe contul Facebook, Armand a afirmat că „110 de de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP”. „Oameni buni, 110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP! Am solicitat STS să pună la dispoziție toate înregistrările care demonstrează acest jaf”, a scris primarul Sectorului 1.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand mai spune că „a demonstrat matematic frauda”, dar că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, „vor să pună mâna pe bani și să fure în liniște”„Așa vor Ciolacu și Ciucă să câștige, așa vor să pună mâna pe bani și să fure în liniște. Printr-o fraudă electorală demonstrată de mine matematic, factual. Este foarte clar că în Sectorul 1 rezultatul a fost viciat și nu are nicio legimitate”, se arată în postarea Clotildei Armand.

George Tuță cere deja cheile de la primărie

Joi, Armand a cerut renumărarea voturilor la Primăria Sectorului 1, reiterând că „Ciolacu şi Ciucă sunt părtaşi la cea mai mare fraudă electorală după 1946”. În ce privește cererea ei de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1, Biroul Electoral Central a respins-o ca neîntemeiată, motivând că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

ADVERTISEMENT

Candidatul PSD-PNL George Tuță a anunțat deja că dorește o echipă de tranziție care să preia administrația Sectorului 1 și că i-a trimis Clotildei Armand o cerere oficială pentru începerea preluării mandatului la primărie.

PSD: „Circul continuă de patru ani”

Mihai Tudose, vicepreședintele PSD, a comentat, joi seară, situația de la Primăria Sectorului 1, spunând că „circul continuă de patru ani”. „Acum patru ani, doamna actual primar spunea că este imposibil să numere fiindcă este foarte greu şi nu se poate. Ok, acum e foarte simplu să le numere. Haideţi, dom’le. Eu nu cred că îi e frică că pierde primăria, îi e frică de ce găseşte cel care vine după. Asta e teama mare”, a declarat Mihai Tudose la Antena3CNN.

ADVERTISEMENT

În legătură cu acuzațiile Clotildei Armand de ingerință în procesul electoral, Mihai Tudose a declarat: „Orice altă ingerinţă din partea politicului, administraţiei, Guvernului – că am auzit că e de vină Ciolacu şi cu Ciucă…Nu am înţeles ce a făcut Ciolacu şi cu Ciucă de nu au numărat unii voturile ca lumea în secţia de vot. Până la urmă hilar este că toţi reprezentanţii partidului lor au semnat un proces verbal şi acum aceeaşi reprezentanţi nu mai recunosc hârtia pe care au semnat-o”.

De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă...
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cazare la verişoară şi şezlong adus de acasă. Cât dă un turist pe...
Cazare la verişoară şi şezlong adus de acasă. Cât dă un turist pe patru zile în Mamaia
Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe...
Imagini rare cu fiicele lui Ilie Năstase din căsnicia cu Amalia! Cuvinte uriaşe la adresa tatălui lor: De aia îi iubim
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în...
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit...
Ce etnie avea, de fapt, regretatul actor Iurie Darie. Prenumele mai puțin obișnuit pe care îl purta