Fotbal international

Club Brugge – AS Monaco 1-1. Henry rămâne fără victorie pe banca francezilor. Video

24.10.2018 | 18:41
Club Brugge  AS Monaco 11 Henry ramane fara victorie pe banca francezilor Video

Club Brugge și AS Monaco au remizat în etapa a 3-a din grupele Ligii Campionilor, scor 1-1. A fost primul punct obținut de cele două echipe în această ediție, după ce pierduseră în primele runde cu Borussia Dortmund și Cu Atletico Madrid. . Pentru cei care vor să vadă meciul pe internet, FANATIK.RO pune la dispoziție un streaming online. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 90+3 – Final de meci

Min. 39 – GOOOOOL BRUGGE! Avantajul oaspeților nu durează prea mult. Wesley egalează pentru belgieni  VIDEO AICI

Min. 31 – GOOOOOOL MONACO! Echipa lui Henry deschide scorul prin Sylla VIDEO AICI

Min. 1. A început meciul

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Club Brugge - Monaco
Echipele de start Club Brugge – Monaco

După 2 meciuri jucate în Grupa A, Club Brugge și AS Monaco nu au reușit să obțină niciun punct și cine pierde în confruntarea directă își poate lua adio de la primele 2 locuri. Borussia Dortmund și Atletico Madrid se află în fruntea clasamentului, cu 6 puncte fiecare, iar un rezultat de egalitate în confruntarea dintre belgieni și francezi le avantajează pe cele 2 echipe.

Vezi ONLINE la TV Digi Sport 2 și Telekom Sport 2 Club Brugge – AS Monaco

Club Brugge – AS Monaco se joacă de la ora 19.55, în direct la posturile de televiziune Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport. Meciul poate fi urmărit și în format live video pe FANATIK.RO. După ce la debutul pe banca tehnică a celor de la AS Monaco a înregistrat o înfrângere, Thierry Henry are ocazia să obțină primele puncte în Champions League. Monegascii au pierdut primele meciuri din Grupa A, cu Borussia Dortmund și Atletico Madrid.

Champions League LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Club Brugge și AS Monaco s-au mai întâlnit în sezonul 1988 – 1989 al Cupei Campionilor, în cea de-a doua rundă a competiției. Belgienii s-au impus în manșa tur cu scorul de 1-0, dar au fost spulberați în retur, când AS Monaco s-a impus cu 6-1. Brugge a pierdut 11 din ultimele 12 meciuri jucate în Champions League, iar de partea cealaltă francezii au pierdut 6 din ultimele 7 partide. Trupa lui Henry a pierdut 5 partide la rând, ultimul meci câștigat fiind în luna august.