Sport

Primul club care refuză transferul lui Erling Haaland! “Avem cel mai bun atacant din lume”

Erling Haaland este principala ţintă pentru perioada de mercato, însă a apărut deja primul club care a anunţat că nu va intra în negocieri pentru transferul norvegianului.
19.12.2021 | 21:03
Primul club care refuza transferul lui Erling Haaland Avem cel mai bun atacant din lume
ADVERTISEMENT

Se apropie perioada de transferuri a iernii, iar Erling Haaland şi-ar putea schimba echipa cu această ocazie. Dorit de multe cluburi din Europa, atacantul norvegian are o certitudine: nu se află pe lista lui Bayern Munchen.

Bayern Munchen, primul club care refuză transferul lui Erling Haaland

Herbert Hainer, preşedintele lui Bayern Munchen, a oprit zvonurile care anunţau că trupa bavarează ar vrea să-l transfere pe Erling Haaland. Acesta a dezvăluit că echipa are cel mai bun atacant din lume şi speră ca Robert Lewandowski să-şi încheie cariera în Bavaria.

ADVERTISEMENT

“Îl avem pe Robert Lewandowski, cel mai bun atacant din lume. Suntem foarte fericiţi să-l avem în echipă, este o garanţie a golului. Aş fi foarte încântat dacă ar sta aici până la finalul carierei”, a spus Herbert Hainer pentru Sport1.

Anunţul vine la câteva zile după ce Karl-Heinz Rummenigge, fost jucător şi oficial al lui Bayern Munchen, susţinea că Erling Haaland nu va ajunge la campioana Germaniei.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că Bayern va încerca să-l aducă pe Haaland. Nu este vorba de motive financiare, ci din respect şi admiraţie faţă de Lewandowski. Cel mai bun număr 9 din lume joacă deja la Bayern”, declara Karl-Heinz Rummenigge.

Real Madrid, şanse mari să-l transfere pe Erling Haaland

Hans-Joachim Watzke, preşedintele Borussiei Dortmund, a vorbit despre iminenta plecare a lui Erling Haaland şi a dezvăluit că Real Madrid este cea mai interesată echipă.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea vorbește despre Erling Haaland. Nu conteză unde merg, toată lumea îmi vorbește de el. Tot ce știu este că Real Madrid este foarte interesată de el, dar aș putea numi alte 25 de echipe care l-ar vrea.

Poate pleca, dar poate să și rămână. În urmă cu câteva zile am avut o conversație telefonică foarte bună cu Mino Raiola. Întotdeauna am avut discuții prietenoase.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță vom avea o altă întâlnire în următoarele câteva săptămâni. Nu văd jucători mai buni decât Lewandowski și Haaland pentru La Liga. Trebuie să muncim din greu pentru a ne păstra vedetele în Bundesliga, dar nu este o misiune ușoară”, a explicat Hans-Joachim Watzke.

Mino Raiola vrea un comision gras de pe urma transferului lui Erling Haaland

Mino Raiola, impresarul lui Erling Haaland, ştie că are în mâini o adevărată perlă şi vrea să profite la maxim de această situaţie. Presa internaţională a anunţat că agentul vrea un comision de 55.000.000 de euro pentru realizarea transferului.

Borussia Dortmund ar accepta în jur de 100.000.000 de euro pentru Erling Haaland, jucător pe care l-a transferat, în iarna lui 2020, de la RB Salzburg. Atunci, nemţii plăteau 20.000.000 de euro pentru atacantul care a marcat 76 de goluri în cele 75 de meciuri jucate în tricoul BVB.

ADVERTISEMENT