Clubul din Bănie, taxat după ultima etapă: “Vor plăti!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
23/08/2016, 19:24
Clubul din Bănie, taxat după ultima etapă: “Vor plăti!”

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a declarat că jucătorii celor de la CS U Craiova vor fi amendaţi din cauză că nu au dorit să vorbească cu reprezentanţii mass-media după partida cu Poli Timişoarei, scor 2-3.

“Fiecare are dreptul să greşească, dar pentru asta trebuie să plăteacă. Bănuiesc că există un regulament în care se spune ce se întîmplă în cazul ăsta.

Vor plăti cei de la Craiova. Poate şi-au asumat această penalitate cu bună ştiinţă ca să tragă un semnal de alarmă ca arbitrajele să se îmbunătăţească. Eu pot înţelege ambele situaţii, dar stăpînul nostru este suporterul şi la el trebuie să te gîndeşti cînd iei o decizie sau alta”, a declarat Vochin.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×