Fotbal intern

Clubul din Liga 1 care vrea să-l transfere cât mai repede pe Florin Gardoș: „Avem nevoie de fundaș central”

27.12.2018 | 17:19
Clubul din Liga 1 care vrea sal transfere cat mai repede pe Florin Gardos Avem nevoie de fundas central

Florin Gardoș nu mai are nicio șansă de a continua la Craiova, asta deși oltenii au ales să-l aducă la echipă încă dinainte de a-i expira contractul cu Southampton. Deși nu a mai jucat de multă vreme, Gardoș nu duce lipsă de oferte din Liga 1 Betano.

Fundașul central este plecat în acest moment în vacanță alături de Alexandru Mitriță, însă când se va întoarce va avea parte de o surpriză. Poli Iași a primit acceptul clubului Universitatea Craiova pentru a negocia cu Florin Gardoș.

Clubul din Liga 1 care vrea să-l transfere cât mai repede cu Florin Gardoș

Anunțul a fost făcut chiar de Președintele Comitetului Director al grupării moldave.

”Am discutat cu conducerea clubului CSU Craiova şi avem acordul pentru a negocia cu Florin Gardoş. Este un fotbalist foarte bun, un băiat de caracter şi ni l-am dori în Copou, mai cu seamă că postul de fundaş central este unul deficitar în acest moment. Aşteptăm ca Florin să revină în ţară din străinătate şi vom începe tratativele cu el. Sperăm să ajungem la un acord” – a declarat preşedintele Leonid Antohi.

Moldovenii au concurență pentru Gardoș. FANATIK.RO a dezvăluit recent că alte două cluburi din Liga 1 Betano sunt interesate de serviciile sale.

Florin Gardoș (30 ani) a fost integralist în primele trei etape ale sezonului pentru U Craiova, însă apoi a trecut pe banca de rezerve și a avut un conflict personal cu antrenorul Devis Mangia. Italianul a decis să-l scoată complet din lot începând cu luna octombrie.

Fotbalistul cu 13 selecții la echipa națională a mai evoluat în prima ligă din România la Concordia Chiajna și la FCSB. De la gruparea roș-albastră a reușit să prindă un transfer direct în Premier League, la Southampton, pentru 7,5 milioane de euro. Accidentările l-au împiedicat însă să joace prea des acolo. A strâns 18 meciuri în tricoul lui Southampton în trei ani.