Fotbal intern

Clubul lui Mititelu a mai pierdut o marcă! Sigla seamănă leit cu cea a Craiovei din Liga 1. Exclusiv

17.11.2020 | 17:52
Clubul lui Mititelu a mai pierdut o marca Sigla seamana leit cu cea a Craiovei din Liga 1 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Clubul lui Adrian Mititelu a mai pierdut o marcă. OSIM a acceptat contestația Clubului Sportiv Universitatea Craiova, iar sigla ce însoțea sintagma de la OSIM este leită cu cea a Craiovei din Liga 1.

FANATIK îți prezintă documentul în exclusivitate. Este a doua lovitură de acest tip pentru echipa din Liga 2, după ce OSIM a respins cererea de înregistrare a unei mărci numite „Echipa de fotbal Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Adrian Mititelu trece prin cea mai grea perioadă din viață, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Încă o marcă pierdută pentru clubul lui Adrian Mititelu! „Leii din Bănie” nu îi mai aparține

Astăzi, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a admis contestația Clubului Sportiv Universitatea Craiova cu privire la marca „Leii din Bănie”, înregistrată de familia Mititelu în anul 2014.: „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA contestă Decizia OSIM nr. M 2014 06081/26.01.2015 de admitere la înregistrare a mărcii LEII DIN BĂNIE CRAIOVA Nr.depozit M 2014 06081, intimaţi-solicitanţi FC U CRAIOVA SA, prin ADMINISTRATOR JUDICIAR PREST INSOLV IPURL şi ASOCIAŢIA COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, şi intimat-intervenient PELUZA SUD. RESPINGE EXCEPŢIILE şi ADMITE CONTESTAŢIA.”

ADVERTISEMENT
Decizie OSIM
„Leii din Bănie” nu îi mai aparține lui Adrian Mititelu

Clubul condus de Pavel Badea își caută dreptatea prin instanțe. OSIM respinsese și cererea de înregistrare a mărcii „Echipa de fotbal Universitatea Craiova” de către fiul lui Mititelu, remarcând faptul că se poate confunda cu marca originală care aparține de Clubul Sportiv și care are o asociere cu societatea care deține echipa din Liga 1.

Leii din Bănie
Sigla reprezintă o „clonă” a celei folosite de echipa din Liga 1

Trei sigle a schimbat FC U Craiova 1948 de la înscrierea în Liga 4 Dolj

Etapa trecută, trupa lui Vasilică a reușit doar un egal pe teren propriu cu Gloria Buzău, scor 1-1. Bradley Diallo a deschis scorul pentru FCU în minutul 71, după ce a marcat cu o lovitură de cap din aproximativ șase metri.

ADVERTISEMENT
sigle fcu
Siglele folosite de FC U Craiova 1948

Oltenii au fost în avantaj până cu trei minute înainte de final, atunci când Constantin Stoica a marcat cu un șut sub transversală, la care Popa nu a mai putut interveni. Oltenii rămân pe primul loc și după această partidă, contabilizând 23 de puncte, fiind la trei lungimi de Dunărea Călărași.

În acest moment, formația din Liga 2 se axsează pe sintagma „Fotbal Club Universitatea” și „FCU 1948”, excluzând denumirea orașului Craiova de pe sigla echipei. De altfel, viața clubului nu este ușoară după condamnarea lui Mititelu la închisoare. În acest moment, juniorul se ocupă de destinul lui FCU.

ADVERTISEMENT

„E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani. Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat”, a fost prima reacție a lui Adrian Mititelu după ce a auzit faptul că va trebui să execute o pedeapsă dură.

 

ADVERTISEMENT