Daniel Stanciu, la CS U CRAIOVA? Ce oferte are fostul director sportiv!

UPDATE. 16.19. Daniel Stanciu nu duce lipsă de oferte după ce s-a despărţit de ASA Tg. Mureş. FANATIK.RO a aflat că fostul conducător al clubului ASA Tg. Mureş este dorit de Mihai Rotaru la CS U Craiova, dar şi de Concordia Chiajna.

"Noi am mai avut nişte discuţii cu Daniel Stanciu şi s-ar putea să colaborăm într-o zi. Este un conducător foarte bun. Am discutat chiar şi azi cu el, dar despre alte lucruri", s-a rezumat să declare preşedintele Concordiei, Cristi Tănase.

+++++++++++

Daniel Stanciu a părăsit ASA Târgu Mureş. Acesta a ocupat funcţia de director sportiv, iar acum a decis de comun acord cu oficialii ardelenilor să înceteze colaborarea.

"Am revenit la ASA Târgu-Mureş într-un moment dificil, chiar la intrarea echipei în insolvenţă. Am încercat să facem tot posibilul pentru a redresa situaţia echipei şi a clubului, aflate într-o situaţie deosebit de grea. Din păcate, lipsa finanţării face lucrurile din ce în ce mai grele. Consider că este momentul unui nou început, o altă strategie. Mulţumesc colegilor pentru sprijin şi colaborare şi sînt sigur că cei care răspund de destinele echipei vor face totul că ASA-ul să revină în elită fotbalului românesc cît mai repede. De asemenea, le mulţumesc suporterilor şi fanilor care au rămas alături de noi, în aceste momente grele.

Consider că echipa pe care o va pregăti Ilie Stan va face tot posibilul să salveze ASA-ul. Alături de colegi, staff-urile tehnice şi jucătorii cu care am colaborat, cred că am reuşit să scoatem maximum din ce se putea în actualele condiţii", a declarat Stanciu pentru site-ul oficial al clubului.

Fanii clubului au avut un mesaj de mulţumire şi  încurajare pentru acesta: "Mulţumim frumos Daniel Stanciu pentru tot ceea ai făcut pentru oraş, echipă şi fani! Mulţumim pentru că am avut onoarea de a-l avea alături pe unul dintre cei mai buni conducători de club din prima noastră ligă! Îţi mulţumim că ai reuşit să aduci la viaţă, un nume drag mureşenilor: ASA TÂRGU MUREŞ! Îţi mulţumim pentru tot, mereu vei fi primit cu căldura specifică ardelenilor, aici acasă pe Transil! BAFTĂ MULTĂ", este mesajul suporterilor ardeleni.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231