ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cluburile din Liga 1 vor împărţi 1.000.000 €! Vezi motivul

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că Adunarea Generală a LPF a decis ca suma de aproximativ un milion de euro, reprezentînd diferenţa dintre locul ocupat de FC Vaslui,...
Autor: Răzvan Scarlat | 14.07.2014 | 13:46
Cluburile din Liga 1 vor împărţi 1.000.000 €! Vezi motivul

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că Adunarea Generală a LPF a decis ca suma de aproximativ un milion de euro, reprezentînd diferenţa dintre locul ocupat de FC Vaslui, echipă fără licenţă şi cel ocupat de FC Braşov, va fi împărţită egal între cele 18 echipe din Liga I.

ADVERTISEMENT

Diferenţa dintre suma care revenea locului ocupat de Vaslui şi suma locului ocupat de Braşov, o sumă de un milion şi ceva, se va împărţi în mod egal între cele 18 participante. Deci aici includem şi cele patru care au promovat, e normal, pentru că banii sînt pentru sezonul următor şi vor fi televizate şi meciurile acestor echipe. Am mai stabilit ca de la anul să nu mai apelăm la soluţii intermediare şi să se dea numai după grilă. Adică echipa care retrogradează e exclusă, în locul ei intră alta şi atunci grila se respectă de sus pînă jos”, a declarat Anghelache, conform Mediafax.

FC Vaslui nu a obţinut licenţa de club profesionist pentru sezonul 2014-2015 al Ligii, deşi la finalul campionatului trecut a ocupat locul 5 în clasament. În locul său va evolua în acest sezon ocupanta locului 15 în sezonul trecut, FC Braşov.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!