Cluburile din România sunt alături de familia Pașcovici! ”S-a stins un înger de copil”

Traian Terzian   
în Fotbal intern
12/10/2018, 08:24
Cluburile din România sunt alături de familia Pașcovici! ”S-a stins un înger de copil” GALERIE FOTO
Mai multe cluburi de fotbal din România și-au exprimat regretul pentru uriașa pierdere suferită de familia Pașcovici

Mai multe cluburi de fotbal din România și-au exprimat regretul pentru uriașa pierdere suferită de familia Pașcovici. Denis, fiul fostul fotbalist Cosmin Pașcovici, a încetat din viață joi la vârsta de 14 ani după ce a fost operat de 17 ori pe creier din cauza unei tumori canceroase. Copilul suferise sâmbătă un atac cerebral.

”S-a stins un înger de copil iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia Pașcovici, echipa și clubul FC Farul Constanța sunt alături de ei în aceste momente triste. Sincere condoleanțe!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a grupării de la malul mării.

Cluburile din România sunt alături de familia Pașcovici: ”Cuvintele nu pot descrie nimic”

Și clubul condus de Gheorghe Hagi, FC Viitorul, a transmis un mesaj de susținere: ”Întreaga suflare a sportului constănțean este alături de familia Pașcovici, care trece prin clipe teribile în urma pierderii fiului Denis. Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și clubul Viitorul transmite condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea putere să treacă peste această suferință”.

Cosmin Pașcovici alături de fiul său Denis
Cosmin Pașcovici alături de fiul său Denis

”UTA e alături de Cosmin Pașcovici, fostul ei jucător dintre anii 2007 și 2009, în aceste clipe în care cuvintele nu pot descrie nimic”, este și mesajul postat pe Facebook pentru familia Pașcovici de clubul arădean, care evoluează în Liga 2 din România.

Mesajul tulburător al mamei lui Denis Pașcovici

Chiar înaintea meciului Lituania – România 1-2, Cosmin Pașcovici i-a rugat pe jucătorii naționalei să câștige această întâlnire pentru fiul său. Mama lui Denis, Ionela Adina Pașcovici, a postat un mesaj tulburător pe rețele de socializare după moartea fiului său.

FANATIK.RO vă prezintă șirul dramatic al evenimentelor prin care a fost nevoit să treacă micuțul Denis Pașcovici.

Închide ×